Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La planta de cogeneración de Navia S.A. cumple 100.000 horas de operación

La planta de cogeneració de Navia S.A. compleix 100.000 hores d'operació

23/02/2011

23 febrer 2011

Els motors dièsel de dotze cilindres 12V48/60 de cogeneració de Navia SA, un dels clients de més llarga durada de MAN dièsel & Turbo, han complert 100.000 hores d'operació el gener d'aquest any. PrimeServ (l'organització de servei postvenda de MAN dièsel & Turbo), mitjançant un contracte de manteniment integral que ha estat en vigor des de la posada en marxa dels motors, ha estat la s'encarrega de proveir del servei necessari a la instal lació permetent assolir aquesta fita .
Després de la posada en marxa dels motors en 1998, cogeneració de Navia i MAN PrimeServ van signar el contracte de manteniment EMC. Des d'aleshores, aquest ha estat ampliat 6 anys i encara està en vigor. Aquesta continuïtat ha permès a PrimeServ adquirir experiència en l'operació a llarg termini de la planta i mesurar una gran quantitat de dades incloent paràmetres de rendiment de la central i taxes específiques de desgast i deteriorament dels components del motor. Tot això ha tingut una gran influència en els avenços introduïts en la nova versió del motor, el model 48/60B.
"Recordo el dia en què dos motors MAN van ser descarregats per al projecte cogeneració de Navia. Des d'aquest instant vaig saber que tindria el sòlid suport d'una companyia puntera com MAN. Gràcies a aquesta cooperació hem aconseguit les 100.000 hores de servei. Des del començament d'aquesta, tot ha millorat i estic segur que continuarem amb aquesta estreta col·laboració durant molts anys més "afirmava José María García, cap de la planta d'energia.
foto

Empreses o entitats relacionades

MAN Vehículos Industriales (España), S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Energía

    10/10/2024

  • Newsletter Energía

    03/10/2024

Enllaços destacats

iClimaXIX Congreso Anual de CogeneraciónMatelec - IFEMAAWA Show2be

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis