Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Tres nuevos cursos de Ciemat para los próximos meses

Tres nous cursos de Ciemat per als pròxims mesos

28/01/2011

28 gener 2011

El Centre d'Investigacions Energètiques, Mediambientals i Tecnològiques, Ciemat , ha organitzat tres nous cursos per als propers mesos. Tots els cursos es duran a terme a la seu del Ciemat, a l'avinguda Complutense, 22 de Madrid.

El primer d'ells és 'Principis de conversió de l'Energia Eòlica', de 30 hores, que se celebrarà entre el 7 i el 11 de març propers, sota la direcció d'Enrique Soria Lascorz, de la divisió d'Energies Renovables del Ciemat. Aquest curs pretén donar a conèixer els fonaments bàsics, l'estat de la tecnologia, i les experiències obtingudes en l'ús de l'energia eòlica, amb l'objectiu de contribuir a la formació de personal tècnic, per cobrir la creixent necessitat de personal qualificat en aquesta tecnologia.

Del 4 al 15 d'abril, i sota la direcció de Miguel Alonso Abella, de la unitat d'Energia Fotovoltaica del centre, s'impartirà 'Fonaments, dimensionament i aplicacions de l'energia solar fotovoltaica', de 62 hores de durada, té com a finalitat donar a conèixer els fonaments de la conversió fotovoltaica, el grau de desenvolupament tecnològic dels diferents tipus de cèl·lules i mòduls i components dels sistemes solars FV, així com els diferents mètodes de disseny i dimensionat de sistemes fotovoltaics i les seves aplicacions.
Finalment, el curs de 28 hores 'Caracterització de la radiació solar com a recurs energètic', previst entre els dies 9 i 13 de maig i dirigit per Lluís Zarzalejo Tirado, també del Ciemat, es durà a terme la descripció i anàlisi dels diferents protocols habitualment utilitzats per a la caracterització de la radiació solar, així com diferents metodologies emprades per al desenvolupament dels mateixos.

Empreses o entitats relacionades

Centro de Investigaciones Energéticas, Medioambientales y Tecnológicas

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Soltec 2023: The future of the Sun

    Soltec 2023: The future of the Sun

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Energía

    05/09/2024

  • Newsletter Energía

    25/07/2024

Enllaços destacats

AWA Show2beSalón de gas renovableiClimaXIX Congreso Anual de CogeneraciónProfei, S.L.Matelec - IFEMA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis