Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Mesas de cultivo para dar una respuesta a una demanda profesional
Ininsa disposa d'un ampli ventall de taules que permet triar el model més adequat en funció de la seva aplicació

Taules de cultiu per a donar una resposta a una demanda professional

Redacció Interempreses23/09/2010

23 setembre 2010

Les taules de cultiu i exposició de Ininsa representen una resposta eficaç a una demanda per part de diversos col·lectius de professionals, com són planters, vivers ornamentals i centres de jardineria. Es caracteritzen per l'estructura galvanitzada en calent i el sistema de muntatge mitjançant una sola clau convencional. Els diferents tipus de taules permeten triar el model més adequat en funció de la seva aplicació.
Les taules fixes proporcionen una alçada adequada de treball per aconseguir la màxima eficàcia i producció. Són ideals per a la presentació i exposició en centres de jardineria i grans superfícies especialitzades. D'altra banda, les taules mòbils són la millor elecció per obtenir un òptim aprofitament de l'espai disponible i la màxima flexibilitat de treball en hivernacles de producció, en adaptar les seves mesures i distribució a les dimensions de l'hivernacle.
Les taules fixes són òptimes per a la presentació i exposició en centres de jardineria i grans superfícies especialitzades...
Les taules fixes són òptimes per a la presentació i exposició en centres de jardineria i grans superfícies especialitzades.
Les taules transportables permeten la màxima adaptació a les dimensions d'instal lació, i són una gran elecció per gestionar la logística entre hivernacles, umbracles i exteriors mitjançant una estructura de trens hidràulics o de carros manuals. Aquest model resulta indispensable per vivers que produeixin un gran nombre de plantes en cultiu homogeni i que necessitin desplaçar durant una o diverses fases del creixement.

Ininsa disposa de diverses opcions pel que fa al material de fons per a taules:

· Malla electrosoldada metàl·lic galvanitzat en calent

· Poliestirè expandit ranurat 'EPS' (fons per a calefacció)

· Poliestirè d'alt impacte 'HIPS' (fons per subirrigación)

Les taules mòbils permeten la la màxima flexibilitat de treball en hivernacles de producció
Les taules mòbils permeten la la màxima flexibilitat de treball en hivernacles de producció.
Els diferents tipus de fons permeten adequar la base de les banquetes als requisits tant de cultiu com tècniques a emprar. Gran ventilació, reg per inundació, sistema de recirculació d'aigua i calefacció són algunes de les seves aplicacions.

Les taules fixes per a l'exposició de productes en els punts de venda estan preparades per poder fixar-se a terra mitjançant ancoratges o cargols. Encara que també subministrar-se amb rodes, permetent una distribució dinàmica de l'interior del centre de venda.

Empreses o entitats relacionades

Ininsa - Invernaderos e ingeniería, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Energía

    25/07/2024

  • Newsletter Energía

    18/07/2024

Enllaços destacats

Salón de gas renovableXIX Congreso Anual de CogeneraciónAWA Show2beiClimaProfei, S.L.Matelec - IFEMA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis