Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Anese recibe el apoyo de la Agencia Andaluza de la Energía en Sevilla

Anes rep el suport de l'Agència Andalusa de l'Energia a Sevilla

22/03/2010

22 març 2010

Anes, l'associació nacional d'empreses de serveis energètics, s'ha presentat a Sevilla en un acte convocat i organitzat íntegrament per l'Agència Andalusa de l'Energia i amb l'assistència de 97 empreses del sector. Joaquim Villar, director d'eficiència Energètica de l'Agència Andalusa de l'Energia, va donar començament a l'acte recalcant la necessitat i l'oportunitat de la creació d'una institució, sense ànim de lucre, que agrupi a totes aquelles empreses l'activitat es relacioni directament i indirectament amb els serveis energètics.
Per la seva banda, el president d'Anes, Teo López, va presentar els objectius de l'associació, així com les seves principals finalitats estatutàries i plans de futur: "Pretenem que Anes sigui la Plataforma Espanyola dels Serveis Energètics facilitant l'accés a l'oportunitat de negoci que es presenta a totes aquelles companyies que vulguin participar d'ell ".
Al llarg de l'acte, es va repassar la situació de mercat de les esses nivell mundial fent especial èmfasi en el gran recorregut que té aquest model de negoci a Espanya. També es va dur a terme una anàlisi de la Llei d'economia sostenible, del paper de les ESE i del model de contractació. El tercer punt d'interès va ser la presentació de la taula de negocis a la qual podran adherir tots els associats.
La cloenda d'aquesta jornada va anar a càrrec de Francisco Bas, director general de l'Agència Andalusa de l'Energia, amb una intervenció en què ressaltava els programes i iniciatives de la Junta d'Andalusia en matèria d'eficiència energètica. A més, Bas ha manifestat obertament el suport de la institució que dirigeix a la nova iniciativa associativa.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Nacional de Empresas de Servicios Energéticos

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Soltec 2023: The future of the Sun

    Soltec 2023: The future of the Sun

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Energía

    05/09/2024

  • Newsletter Energía

    25/07/2024

Enllaços destacats

iClimaXIX Congreso Anual de CogeneraciónAWA Show2beSalón de gas renovableMatelec - IFEMAProfei, S.L.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis