Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Cose y la Junta de Castilla y León promocionan el desarrollo de la biomasa forestal como fuente de energía renovable

Cus i la Junta de Castella i Lleó promocionen el desenvolupament de la biomassa forestal com a font d'energia renovable

27/10/2008

27 octubre 2008

La fira Expobioenergía reunir Fernando Molina, president de Coses ( Confederació d'Organitzacions de Silvicultors d'Espanya ), i el president de Castella i Lleó per promocionar la biomassa forestal primària. Expobioenergía, que va arribar a la seva tercera edició i s'ha consolidat com una gran fira on s'han reunit més de 12.000 visitants, 360 entitats i 30 països, va ser el punt de trobada entre la Junta de Castella i Lleó i Coses per donar suport a la promoció i difusió de la biomassa forestal primària com a font d'energia neta i que posa en valor els residus forestals i contribueix a la lluita contra el canvi climàtic. Entre altres avantatges que van assenyalar: des d'un punt de vista econòmic, recursos com la biomassa contribueixen a reduir la dependència del petroli, així mateix la biomassa com a font de bioenergia contribueix a la creació d'ocupació i es presenta com una alternativa en el medi rural.
En el marc de la fira, Coses ha dut a terme una activitat interactiva amb les persones que acudeixen a aquesta, de la qual ha estat partícip el president de la Junta de Castella i Lleó. L'activitat té com a objectiu promocionar la biomassa com a font d'energia neta, informant sobre la seva obtenció, tipus i destacant els beneficis que la seva potenciació té com són el desenvolupament sostenible dels boscos, la lluita contra el canvi climàtic, la conservació de la biodiversitat o la disminució del risc d'incendis.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Energía

    04/07/2024

  • Newsletter Energía

    27/06/2024

Enllaços destacats

AWA Show2beSalón de gas renovableSolar Promotion International GmbHXIX Congreso Anual de CogeneraciónMatelec - IFEMAiClimaProfei, S.L.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis