Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Ariston Thermo Group continúa creciendo

Ariston Thermo Group continua creixent

23/05/2014

23 de maig de 2014

Ariston Thermo Group, especialista en el sector del confort tèrmic va inaugurar, el passat mes d'abril una nova fàbrica a Vietnam, prop d'Hanói, que proveirà al mercat local i als països del sud-est asiàtic. Durant aquesta inauguració va presentar els resultats de l'any 2013.

El grup ha aconseguit uns ingressos totals d'1.335 milions d'euros, la qual cosa suposa un creixement del 0,8 % respecte a 2012 (+2,4% a perímetre i canvi homogenis) i un benefici net de 62 milions (+24%). L'empresa també ha augmentat les inversions i els recursos destinats a R+D, que durant 2013 han aconseguit un total de 61 milions d'euros, respecte als 58 de l'any precedent.

Al llarg de 2013 Ariston Thermo Group ha donat passos molt importants, en línia amb l'objectiu del Grup de continuar creixent tant als mercats madurs com als mercats en vies de desenvolupament, invertint en la millora de productes i en l'augment de la seva presència internacional.

Paolo Merloni, president d'Ariston Thermo Group

Paolo Merloni, president d'Ariston Thermo Group.

A mitjan 2013 Ariston Thermo va anunciar dues importants operacions, la primera al mercat italià, a través de l'adquisició de DhE – empresa italiana especialitzada en la producció de components elèctrics – i la segona en Uzbekistan, amb la creació d'una joint venture amb Uztransgaz – controlada per l'holding estatal d'energia Uzbekneftegaz – dedicada a la producció i venda de productes d'alta eficiència energètica per al mercat local.

Per 2014, Ariston Thermo es planteja com a objectiu créixer encara més gràcies a la contínua evolució de productes, sistemes i serveis per als seus clients. El Grup continuarà apostant per les seves pròpies marques, augmentat encara més les inversions en màrqueting i comunicació, perquè puguin arrelar-se cada vegada amb més força als diferents mercats.

“Durant 2013 hem augmentat encara més nostra presència internacional amb importants operacions de desenvolupament, que també han enfortit la nostra presència a Europa i a Itàlia a través de l'increment de les inversions dedicades a la recerca i al desenvolupament”, ha comentat Paolo Merloni, president d'Ariston Thermo Group. “En un escenari competitiu, el Grup es troba avui en una posició excel·lent, equilibrada tant geogràficament com a les diferents àrees de negoci, i per 2014 apostem per continuar creixent gràcies a la nostra presència internacional, per força de les nostres marques i a la millora de les nostres solucions”.

Empreses o entitats relacionades

Ariston Ibérica, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Energía

    25/07/2024

  • Newsletter Energía

    18/07/2024

Enllaços destacats

Salón de gas renovableXIX Congreso Anual de CogeneraciónAWA Show2beiClimaProfei, S.L.Matelec - IFEMA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis