Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Ariston Thermo Group inaugura una nueva fábrica en Vietnam

Ariston Thermo Group inaugura una nova fàbrica a Vietnam

05/05/2014

5 de maig de 2014

Ariston Thermo Group ha inaugurat aquest mes d'abril una nova fàbrica a Vietnam, prop d'Hanói, que proveirà al mercat local i als països del sud-est asiàtic. Durant l'acte el Grup va anunciar l'adquisició d'Heat Tech Geysers, segona empresa al mercat sud-africà d'escalfadors.

La nova fàbrica donarà treball a unes 300 persones i ocuparà una zona de més de 50.000 m2 i produirà fins a 1.000.0000 de termos elèctrics a l'any. Gràcies a aquesta nova adquisició, Ariston Thermo Group millora la seva pròpia capacitat de resposta davant les exigències dels mercats del sud-est asiàtic. “Aquesta nova fàbrica és l'expressió concreta de la nostra estratègia de creixement global que es desenvolupa a través d'una forta presència internacional combinada amb l'arrelament al territori, per estar el més a prop possible dels nostres clients”, comenta Paolo Merloni, president d'Ariston Thermo Group. “Amb aquesta obertura enfortim la nostra capacitat productiva en el si dels països del sud-est asiàtic, àrea en fort creixement, en la qual Vietnam és el punt central de la nostra estratègia de desenvolupament”.

Aquesta inauguració representa el punt d'arribada d'un llarg recorregut ple d'èxits d'Ariston Thermo a Vietnam, on el Grup, amb una presència que es remunta a 1988, és capdavantera de mercat amb Ariston, una de les marques italianes més respectades i famoses al país.

Durant els primers mesos de 2014, el Grup ha continuat la seva expansió internacional entrant directament al mercat sud-africà, en el qual Ariston Thermo encara no estava present, a través de l'adquisició d'una societat dinàmica i en fort creixement. Ariston Thermo ha finalitzat l'adquisició del 100% d'Heat Tech Geysers, segon actor del mercat sud-africà d'escalfadors, una realitat que dóna treball a més de 150 persones.

Empreses o entitats relacionades

Ariston Ibérica, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Energía

    25/07/2024

  • Newsletter Energía

    18/07/2024

Enllaços destacats

Salón de gas renovableXIX Congreso Anual de CogeneraciónAWA Show2beiClimaProfei, S.L.Matelec - IFEMA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis