Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Genera 2014, escenario para la celebración de encuentros bilaterales de cooperación tecnológica

Genera 2014, escenari per a la celebració de trobades bilaterals de cooperació tecnològica

21/04/2014

21 d'abril de 2014

Per vuitè any consecutiu, Genera, Fira Internacional d'Energia i Medi ambient, que se celebra en Fira de Madrid entre el 6 i el 8 de maig de 2014, acollirà les Jornades de Trobades Bilaterals per a la Transferència de Tecnologia en Energia i Medi ambient.

Aquestes jornades, que tindran lloc els dies 6 i 7 de maig en el marc de la Fira, s'han convertit en una cita imprescindible per a empreses, centres tecnològics i de R+D, universitats i administracions públiques amb interès en el desenvolupament i aplicació de nous avanços en aquesta matèria.

Promoguts per la Direcció general d'Universitats i Recerca, a través de la Fundació Madrid+d, les trobades tenen com a objectiu facilitar l'intercanvi d'informació entre potencials socis tecnològics, conèixer les últimes novetats i tecnologies afins o complementàries, iniciar projectes de cooperació i generar possibles vies de negoci entre els assistents.

La inscripció a les Jornades de Trobades Bilaterals de Transferència de Tecnologia en Energia i Medi ambient ha de realitzar-se abans del 28 d'abril a través de l'enllaç www.b2match.eu/genera2014. La informació recaptada es publicarà en un catàleg online, que les organitzacions i professionals registrats podran consultar per seleccionar aquelles ofertes o demandes que siguin del seu interès, i concertar així reunions bilaterals al llarg de les sessions. Amb caràcter previ, a més, cada participant rebrà una agenda personalitzada amb les seves reunions programades.

Aquesta iniciativa es recolza en el programa de treball de la Xarxa Enterprise Europe Network, formada per 600 organitzacions que ofereixen cobertura territorial en més de 47 països, apropant a les empreses serveis d'assessorament i suport a la transferència de tecnologia, com a via per incrementar la seva competitivitat internacional.

Empreses o entitats relacionades

Genera - IFEMA

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Energía

    04/07/2024

  • Newsletter Energía

    27/06/2024

Enllaços destacats

Profei, S.L.XIX Congreso Anual de CogeneraciónAWA Show2beSalón de gas renovableMatelec - IFEMASolar Promotion International GmbHiClima

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis