Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a 'Best in Class' en eficiencia energética
Nova bomba Sedical MODULA

'Best in Class' en eficiència energètica

Redacció Interempresas06/02/2014

Segons la legislació vigent, només poden introduir-se en el comprat bombes d'alta eficiència IEE≤0,27. Per això, Sedical ha llançat les seves noves bombes MODULA amb un índex d'eficiència energètica IEE ≤0,17. Aquest model es troba dins de la categoria Best in Class.

En la MODULA Green per a refrigeració es munta el variador de freqüència separadament...

En la MODULA Green per a refrigeració es munta el variador de freqüència separadament. Això evita la formació de condensacions en la part electrònica i cuida d'un funcionament fiable i una llarga vida útil.

Les bombes de la nova gamma MODULA són, segons explica l'empresa, “les millors en relació a l'estalvi energètic i rendibilitat i estableixen un paràmetre d'eficiència per al futur”. Així la nova generació de bombes Sedical aconsegueix un valor molt per sota del màxim permès per la futura directiva de consum energètic. Amb un valor de IEE ≤0,17, aquestes bombes es troben dins de la màxima categoria, la Best in Class. En comparació dels models estàndard, de classe d'eficiència energètica D, s'aconsegueixen estalvis de fins a un 80% o més, apunta la companyia.

La MODULA Xarxa per a calefacció i climatització
La MODULA Xarxa per a calefacció i climatització.

L'etiqueta RESSÒ Desing de Sedical

La nova etiqueta RESSÒ Desing de Sedical mostra que la bomba en qüestió d'eficiència energètica pertany a la categoria màxima. Així, una bomba Sedical amb aquesta etiqueta es troba dins de la màxima categoria, Best in Class, pel que fa a eficiència energètica. Segons explica l'empresa, gràcies als seus reduïts costos d'energia elèctrica s'aconsegueix recuperar la inversió necessària per substituir una bomba estàndard per la nova bomba MODULA en molt poc temps.

Els valoris límit d'ús per a bombes es fan més exigents de forma gradual en tota Europa fins a 2015...

Els valoris límit d'ús per a bombes es fan més exigents de forma gradual en tota Europa fins a 2015. Les bombes MODULA de Sedical aconsegueixen complir ja avui amb les exigències futures d'eficiència i són Best in Class, amb uns valors de IEE≤0,17. El nou reglament de la UE exigeix un índex d'eficiència energètica IEE≤0,23. (ErP: Directiva de productes relatius a l'energia).

Facilitat d'engegada i programació

L'engegada de les bombes MODULA es realitza amb poques maniobres i de forma completa i clara sobre el teclat. El manual d'engegada és únic per a tota la gamma de bombes. L'altura manométrica pot parametritzar-se en 10 nivells. Així és possible aconseguir ajustar amb precisió i optimitzar la bomba a les condicions de treball de la instal·lació de forma intuïtiva i en pocs segons. Així mateix, pot activar-se la funció de limitació de potència Power Limit directament en la bomba.

La nova generació de bombes d'alta eficiència amb control remot. Control total amb l'interfície adaptador remot Sedical i l'APP remota...
La nova generació de bombes d'alta eficiència amb control remot. Control total amb l'interfície adaptador remot Sedical i l'APP remota. Permet la configuració i anàlisi remota de la MODULA des d'un smartphone. La comunicació sense cables funciona a través de la connexió wifi amb la MODULA, que està equipada amb una interfície per a l'adaptador remot. Això possibilita accedir a totes les informacions i eines d'ajuda.

Característiques principals

El display lluminós

Proporciona a tot moment una visió sobre les informacions més importants per a l'ajust de la bomba. El display de LED mostra l'estat de funcionament i informa del cabal, així com del tipus de regulació prefixat i la seva manera de regulació.

El rotor Sedical

Si la bomba està en funcionament, es mostra a través d'un senyal lluminós rotativa.

Robusta, resistent i fiable

La bomba MODULA està concebuda per evitar pèrdues d'energia, tant en la seva construcció com en el seu acabat, així com en la selecció de materials. Es contínua fabricant el panell de comandament i els visors LED amb les mateixes característiques, que s'han demostrat durant anys com a robustes i intuïtives. El seu aïllament tèrmic proporciona una protecció eficaç contra les pèrdues d'energia. En la majoria dels casos, aquesta s'ha de demanar com a opció extra, però en el cas de la MODULA està inclosa de sèrie per a bombes simples.

La nova etiqueta Sedical Ressò Desing és un distintiu de qualitat i costos de funcionament reduïts
La nova etiqueta Sedical Ressò Desing és un distintiu de qualitat i costos de funcionament reduïts.

Solució a mesura (Modular)

En l'equipament bàsic, la nova generació de bombes ofereix tecnologia de bombament innovadora, d'alta eficiència i fiable amb la millor qualitat suïssa i amb “una relació qualitat preu excel·lent”. Segons especificacions d'exigència i desitjos del client, pot ampliar-se aquest equipament bàsic de forma modular. Així, cada bomba pot ajustar-se a mesura de les exigències, sense sobrecostos. “Els instal·ladors no instal·len bombes de baix cost, sinó bombes amb un alt grau d'eficiència. Els usuaris al seu torn no han de tenir en compte només els costos de la inversió inicial, sinó els costos al llarg de la seva vida útil. I el que faci això, és a tot moment eficient energèticament i no perjudica el medi ambient”, sosté la companyia.

Empreses o entitats relacionades

Sedical, S.A.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Soltec 2023: The future of the Sun

    Soltec 2023: The future of the Sun

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Energía

    05/09/2024

  • Newsletter Energía

    25/07/2024

Enllaços destacats

Profei, S.L.AWA Show2beiClimaSalón de gas renovableXIX Congreso Anual de CogeneraciónMatelec - IFEMA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis