Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El Hospital 12 de Octubre y el Ciemat crean una unidad conjunta para investigar la influencia de la genética en el cáncer

L'Hospital 12 d'Octubre i el Ciemat creen una unitat conjunta per investigar la influència de la genètica en el càncer

02/01/2014

2 de gener de 2014

Imagen

El Institut de Recerca de l'Hospital 12 d'Octubre i+12 i el Centre de Recerques Energètiques, Mediambientals i Tecnològiques, Ciemat, han signat un conveni de col·laboració pel qual constitueixen una Unitat Mixta de Recerca dirigida a l'estudi del comportament genètic en l'origen i disseminació d'alguns tipus de tumors.

El projecte és fruit del treball directe i conjunt que mantenen ja les Unitats de Tumors Genitourinarios, la Unitat de Patologia Molecular de l'Hospital 12 d'Octubre i la Unitat d'Oncologia Molecular del Ciemat, dirigit a la cerca d'un model de recerca d'excel·lència en càncer renal, de pròstata, de bufeta i en tumors germinals, i gràcies al suport i suport d'ambdues institucions.

Mitjançant aquest conveni, es comprometen a potenciar i desenvolupar recerques en Oncologia Molecular en patologies urogenitales durant els propers cinc anys, estant previst ampliar el camp d'estudi progressivament al càncer de mama, vies respiratòries, pell, i cap i coll.

La Unitat Mixta de Recerca en Oncogenómica Ciemat-Institut i+12 comptarà amb una Comissió Mixta de Seguiment, encarregada de comprovar que tots els projectes compleixen amb els objectius estipulats, estudiar i avaluar les recerques comunes, coordinar les activitats en el marc de la Unitat i actuar com a vehicle de transmissió de totes les informacions i comunicacions que siguin d'interès per a ambdues parts, entre altres funcions.

Empreses o entitats relacionades

Centro de Investigaciones Energéticas, Medioambientales y Tecnológicas

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Soltec 2023: The future of the Sun

    Soltec 2023: The future of the Sun

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Energía

    05/09/2024

  • Newsletter Energía

    25/07/2024

Enllaços destacats

AWA Show2beSalón de gas renovableiClimaXIX Congreso Anual de CogeneraciónProfei, S.L.Matelec - IFEMA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis