Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Fuentes de alimentación para aplicaciones médicas y ferroviarias

Fuentes d'alimentació per a aplicacions mèdiques i ferroviàries

13/12/2013

13 de desembre de 2013

Les fonts d'alimentació de la sèrie Quint Power de Phoenix Contact conquisten nous camps d'aplicació: el certificat d'assaig de les fonts d'alimentació monofásicas segons IEC 60601-1 o EN 60601-1 les fa adequades per a aparells elèctrics del sector sanitari com a il·luminació de quiròfans o llits d'hospitals. Els quatre mòduls recoberts per immersió ofereixen també la protecció òptima en condicions extremes com les d'entorns amb pols, gasos corrosius o amb una humitat relativa de l'aire del 100%, a més de complir la directiva de ferrocarrils EN 50155.

Fuentes d'alimentació de la sèrie Quint Power de Phoenix Contact
Fuentes d'alimentació de la sèrie Quint Power de Phoenix Contact.

Aquestes fonts d'alimentació ofereixen intensitats de sortida de 3,5 a 40 A i tensions de sortida nominals de 12, 24 i 48 V CC. Per a una màxima disponibilitat de les càrregues connectades, la tecnologia SFB (Selective Fuse Breaking) activa amb fiabilitat interruptors magnetotérmicos estàndard. D'aquesta manera, les parts defectuoses del circuit es desconectadan de forma selectiva i es delimita immediatament la zona en què s'ha produït la fallada, de manera que parts importants de la instal·lació romanen en servei. Per a l'activació magnètica dels interruptors, el mòdul de 40 A ofereix un bec d'intensitat de 215 A durant 12 minuts.

Aquest seguiment preventiu del funcionament per mitjà de la tensió i el corrent permet visualitzar els estats crítics de servei i els comunica al controlador a través del contacte de sortida actiu o de la sortida per relé lliure de potencial abans que es produeixin fallades en la instal·lació. Amb la reserva de corrent Power Boost es disposa permanentment d'un corrent 1,5 vegades la nominal per iniciar de forma fiable càrregues amb corrent d'arrencada elevada sense que es produeixi una caiguda de la tensió nominal a la sortida. Amb un rendiment de fins al 93%, els aparells produeixen poca dissipació de calor innecessària. Això no solament estalvia energia sinó que a més contribueix a perllongar la vida útil dels components instal·lats.

Empreses o entitats relacionades

Phoenix Contact, S.A.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Energía

    17/10/2024

  • Newsletter Energía

    10/10/2024

Enllaços destacats

iClimaMatelec - IFEMA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis