Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Fronius presenta numerosas novedades en Intersolar

Fronius presenta nombroses novetats en Intersolar

28/06/2013

28 de juny de 2013

El stand de Fronius en la fira Intersolar, amb les seves 512 m2, ha estat una destinació atrayente per a molts visitants. Fronius ha presentat multitud de novetats sota l'eslògan ‘Smart Grid Ready’. Els inversors Fronius Galvo i Fronius Symo, recentment guardonats amb el Plus X Award, han demostrat ser un autèntic imant per als visitants. Una altra dels estels presentats durant la fira ha estat l'inversor Fronius hybrid que ofereix una solució personalitzada per a l'acumulació d'energia en instal·lacions fotovoltaiques.

“Fronius ha declarat que l'any 2013 és a l'any de les innovacions. A més de molts nous productes, també presentem noves funcionalitats i característiques al mercat. Totes les nostres novetats estan enfocades a complir amb la visió de Fronius: ‘24 hores de sol’. Aquest concepte assegurarà el futur del subministrament d'energia en les properes dècades”, informa Martin Hackl, responsable de la Divisió Fronius Electrònica Solar.

Per aconseguir ‘24 hores de sol’ necessitem xarxes intel·ligents, consumidors intel·ligents i inversors intel·ligents. “Intel·ligent“ entès en aquest context com a ”comunicatiu”. En l'actualitat, els inversors Fronius ja estan equipats amb un ampli rang d'eines per a la comunicació. La comunicació es realitza tant amb el client final, com amb els electrodomèstics, amb els tècnics de servei i amb les empreses distribuïdores de xarxa.

Smart Grid Ready significa que els inversors estan integrats a la xarxa i en la infraestructura d'informació del futur. Els inversors Fronius disposen dels interfícies necessaris a tal fi fent possible la configuració remota de totes les funcions intel·ligents, la qual cosa assegura el funcionament del sistema d'energia en un futur en el qual hi haurà alta densitat d'instal·lacions fotovoltaiques.

L'inversor híbrid de Fronius ofereix una solució personalitzada per a l'acumulació d'energia

L'inversor híbrid de Fronius ofereix una solució personalitzada per a l'acumulació d'energia.

“Els inversors Fronius ja estan equipats amb les funcionalitats Advanced Grid (AGFs). Les funcions de regulació per a l'energia reactiva i efectiva, com per exemple la regulació d'energia en funció de la tensió, faciliten una descàrrega de la xarxa, assegurant al mateix temps el rendiment”, explica Martin Heidl, que treballa en Tecnologia de Sistemes d'Electrònica Solar, Fronius International GmbH.

“Els inversors s'enfronten davant nous reptes. No només han de contribuir al fet que s'incrementi l'autoconsumo, sinó que també han de comunicar-se de forma sense fil amb els seus propietaris, consumidors i xarxes, i reaccionar enfront de les seves necessitats”, explica Martin Hackl, director de la Divisió Electrònica Solar, Fronius International GmbH.

Els nous inversors Fronius Galvo i Fronius Symo són els primers a incorporar un interface WLAN de sèrie. Si no es deu o no es pot instal·lar cap cable, poden consultar-se les dades de la instal·lació mitjançant WLAN a través d'un smartphone (aplicació Fronius Solar.web) o un ordinador (Fronius Solar.web). Per a això, Fronius ha presentat també el nou Fronius Solar.web, així com les noves aplicacions per Android, Blackberry i iOS. Aquestes modernes aplicacions han despertat l'interès dels visitants de la fira i han entusiasmat sobretot per la seva gran facilitat d'ús i l'atractiva presentació de les dades.

L'inversor híbrid Fronius hybrid és un dels components essencials de la visió de Fronius ‘24 hores de sol’. Proporciona l'acumulació instantània d'energia fotovoltaica. Aquest equip destaca pel disseny modular tant de l'inversor com de la bateria, així com per la possibilitat d'adaptar la grandària d'emmagatzematge segons les necessitats. L'inversor es llançarà al mercat al llarg del 2014.

Al començament de juny, el major premi internacional a la innovació en tecnologia va recaure sobre els inversors Fronius Galvo i Fronius Symo. Dins del grup de productes Energia s'han obtingut distincions en tres categories: Alta qualitat, Funcionalitat i Ecologia. A més, l'inversor Fronius Galvo va ser triat ‘Millor producte de l'any 2013’.

Empreses o entitats relacionades

Fronius España, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Energía

    25/07/2024

  • Newsletter Energía

    18/07/2024

Enllaços destacats

XIX Congreso Anual de CogeneraciónProfei, S.L.iClimaSalón de gas renovableAWA Show2beMatelec - IFEMA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis