Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Fronius ofrece gratuitamente 5 años de garantía adicional en sus inversores de hasta 10 kW

Fronius ofereix gratuïtament 5 anys de garantia addicional en els seus inversors de fins a 10 kW

02/04/2013

2 d'abril de 2013

Fronius porta desenvolupant innovadores solucions en Electrònica Solar durant més de 20 anys. Com un dels principals fabricants d'inversors a nivell internacional, els seus productes són sinònim d'alta qualitat i fiabilitat.

Per complir amb els alts estàndards de qualitat del mercat, sotmet als seus inversors a una sèrie de proves per assegurar que funcionin fins i tot enfront de les condicions ambientals més adverses com a temperatures extremes, rosada d'aigua, pols i sal.

Per compartir la confiança en la qualitat dels seus productes, Fronius ofereix gratuïtament, entre l'1 de febrer i el 30 de juny de 2013, 5 anys de garantia de material addicionals als 5 anys de garantia de fàbrica (segons les clàusules de garantia*).

La garantia de material significa que Fronius assumeix durant aquest període de temps tots els costos de material (canvi d'inversor, etapes de potència o components) si es produeix un cas de servei. Tan solament es facturen a l'instal·lador el cost de transport i la mà d'obra.

Per a més informació pot consultar els termes i condicions de la promoció i el seu certificat d'oferta en: www.fronius.com/solar/promotion

* Aquesta oferta és vàlida per a les sèries d'inversors Fronius IG TL i Fronius IG Plus (exceptuant el Fronius IG Plus 150 V-3). Per validar les seves dades, haurà de lliurar el certificat de promoció que se li lliurarà, nombre de sèrie del dispositiu, factura de compra i l'acta de l'engegada.

Empreses o entitats relacionades

Fronius España, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Soltec 2023: The future of the Sun

    Soltec 2023: The future of the Sun

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Energía

    05/09/2024

  • Newsletter Energía

    25/07/2024

Enllaços destacats

XIX Congreso Anual de CogeneracióniClimaSalón de gas renovableAWA Show2beProfei, S.L.Matelec - IFEMA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis