Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Junkers participa en el salón de ocio infantil Dabadum

Junkers participa en el saló d'oci infantil Dabadum

04/12/2012

4 de desembre de 2012

Junkers participarà en les activitats recreatives que es realitzaran dins de Dabadum, el saló d'oci infantil que es durà a terme en les instal·lacions d'Ifema a Madrid del 5 al 9 de desembre de 2012.

Les activitats de Junkers es presentaran el dia 7 de desembre en el pavelló 5, dins de l'àrea del Circ Ecològic d'Alejandra Botto, un espai dedicat a el ‘Món del medi ambient i les espècies protegides’. Els més petits podran conèixer la història del llibre infantil ‘Nostra terra necessita amics’, una narració divertida de Junkers que mostra formes senzilles d'estalviar energia, per escalfar la nostra llar i cuidar el planeta. Amb cuentacuentos, concursos, regals i dibuixos, Junkers segueix reforçant en els nens la importància de l'ús de les energies renovables, un missatge que transmet en iniciatives com la ‘casa eficient’, i ara en la seva col·laboració en aquest esdeveniment que s'ha convertit en referent per al sector d'oci infantil i que espera rebre en aquesta edició a més 60.000 assistents.

Imagen
El microsite per als nens de Junkers, junkersconelmedioambiente.com, també servirà de reforç a aquesta acció infantil, on a més del conte hi ha activitats perquè els nens aprenguin jugant.

Dabadum, és un esdeveniment d'oci educatiu per gaudir en família, que ofereix espectacles d'avantguarda i activitats educatives de primer nivell d'alt contingut pedagògic. Un gran espai cobert, ple de propostes culturals, educatives i divertides per gaudir en família. Dirigit a famílies amb nens de 0 a 12 anys i els seus col·legis.

Empreses o entitats relacionades

Junkers

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Soltec 2023: The future of the Sun

    Soltec 2023: The future of the Sun

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Energía

    05/09/2024

  • Newsletter Energía

    25/07/2024

Enllaços destacats

iClimaAWA Show2beSalón de gas renovableXIX Congreso Anual de CogeneraciónMatelec - IFEMAProfei, S.L.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis