RC Microelectrónica, S.L. - Transformadores de potencia

Transformadors resinados i/o encapsulats: aquesta gamma de transformadors varia entre 0,35 VA i 500 VA de potència

Fotografia de Transformadors resinados i/o encapsulats
Es tracta de transformadors pensats per a circuit imprès i es caracteritzen per que compten amb una millor protecció. Aquesta sèrie de transformadors es presenten amb diverses configuracions, segons el nombre d'entrades i sortides, del tipus de conexionado, si requereixen protecció tèrmica, així com en diverses dimensions, encapsulats i diferents possibilitats de fixació.

cal destacar la Classe F, de fins a 50VA de potència, en format autoprotegido i que treballa fins a 70°C i amb la possibilitat de fixació especial Snap-in.

D'altra banda, cal assenyalar que tota la gamma de transformadors compleix amb tots els certificats existents en diferents continents, tant la normativa europea com la nord-americana. Per la seva banda, els components plàstics utilitzats en els transformadors han estat fabricats usant materials rigorosament seleccionats i adequats per a la seva classe tèrmica i nivell de retard en la inflamabilitat. Tot això conforme a la norma UL94 i l'estàndard per a línia blanca EN 60335-1.