Manzano - Flottweg - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Manzano - Flottweg
Avda. Hnos. Manzano Solano, 3
14650 Bujalance (Córdoba) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑957170225  
w:  www.caldereriamanzano.net
Fabricació de dipòsits en acer inoxidable, instal·lacions de canonades i maquinària oleícola

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Manzano - Flottweg

Caldereria Manzano, S. a. és una empresa amb més 80 anys d'experiència en construccions metàl·liques, caldereria i maquinària.

Les nostres instal·lacions es troben situades en Bujalance (Còrdova), disposant de naus fabricació, assemblatge i expedició en un recinte de 9.000 m².

La nostra companyia aquesta especialitzada en caldereria inoxidable i fabricació de maquinària per a plantes d'extracció d'oli d'oliva. Disposem de l'última tecnologia de construcció, assemblatge i soldadura. Des del nostre departament tècnic, format per un sòlid equip d'enginyers i professionals, treballem per millorar dia a dia, tots els nostres productes.

Conscients de la constant exigència de qualitat dels nostres clients, realitzem un decidit esforç en recerca i desenvolupament, tenint sempre com a objectiu aconseguir solucions que garanteixin la màxima competitivitat, seguretat i flexibilitat dels productes que fabriquem.

Oferim a tots els nostres clients, perquè entenem que el nostre treball no acaba en la venda, un eficient servei postvenda, per engegada, solució de problemes o qualsevol altra consulta que rebem.