OPQ Systems Maquinaria Gráfica, S.L. - Altres equips de manipulació

Busch

Volteadoras de piles: amb airejat, eliminació de la pols, assecat, alineat i vibració

Fotografia de Volteadoras de piles

Originàriament les volteadoras de piles servien solament per voltejar piles amb la finalitat d'evitar el laboriós i dur treball que això suposa. Actualment, s'ofereixen múltiples funcions addicionals, com per exemple: airejat, eliminació de la pols, assecat, alineat i vibració.

Una volteadora de piles amb aquestes característiques és un equipament imprescindible per a les necessitats dels impressors i els transformadors de paper. La volteadora de piles Busch, comercialitzada per OPQ Systems, accelera i millora els processos d'impressió i acabat. La volteadora és capaç de manipular diferents tipus de paper i cartró de diversos pesos. L'augment de l'exigència de qualitat per part dels clients converteix a la volteadora de piles en una inversió molt raonable. Gràcies a dècades d'experiència podem garantir el perfeccionament de la nostra tecnologia i la més alta qualitat, que és la major prioritat de Busch.

El voltejat mecànic es realitza elevant el bastidor giratori amb la pila per mitjà d'un sistema hidràulic a la posició horitzontal i girant-ho 180°. D'aquesta forma s'elimina la laboriosa manipulació manual.

L'eliminació de la pols és un procés molt important que es realitza previ a la impressió per aconseguir una millor qualitat i que és absolutament essencial pels trasformadores de paper.

Separació de les vores de cort. Per evitar plecs mal alimentats, es dota a la pila amb un matalàs d'aire entre els plecs.

Climatització. Es proporciona a la pila la temperatura i humitat òptimes.

Eliminació dels residus de pols. L'eliminació dels residus sobrants després de la impressió resulta un gran avantatge en els següents processos per a un bon acabat.

Assecat. Després de la impressió, les tintes i vernissos s'assequen ràpidament i sense esforç. Reduint d'aquesta forma la temperatura a l'interior de la pila.

Supressió d'olors. Molt important per als productes de la indústria alimentària.

Airejat amb aire ionitzat. La ionització redueix la càrrega electrostàtica que pot afectar al procés d'acabat de paper imprès, recobert i de làmines de plàstic.

L'airejat d'alta potència alinea la pila contra la regla d'alineació quan aquesta es troba en la seva posició inclinada. Els plecs mal impresos s'extreuen sense cap problema, depenent sempre del grossor del material.

Vibració. Una ajuda ideal per aconseguir la ràpida i perfecta alineació de la pila que realitza l'airejat d'alta potència quan es troba en la seva posició inclinada.

Centrat de la pila. És possible alinear i centrar la pila de paper fàcilment sobre un palet de major grandària.