Geesinknorba Spain, S.L.U. - Vehicles per a la recollida i transport de residus sòlids urbans (RSU)

Geesink MF300

Vehicles amb dipòsit estanco: amb doble compartiment

Fotografia de Vehicles amb dipòsit estanco
El model Norba MF300 és un dipòsit estanco dividit que manté separades les fraccions sense risc de barreja. Cada compartiment disposa del seu propi mecanisme de compactació i placa eyectora per a la càrrega i descàrrega independent dels residus.

Es troba disponible des de 10,9 fins a 24 m3 i es pot equipar amb l'elevador L 500 MF Split, en general, per a tots els tipus de galledes i contenidors. Les grandàries dels dipòsits estan optimitzats per encaixar en els diferents xassís i les distàncies entre eixos més habituals, tant de dos com de tres eixos.

El recol·lector està fabricat en acer suec d'alta resistència Hardox i Domex en aquelles parts exposades a majors esforços. Tot això dóna una major resistència i una llarga vida al recol·lector, a més de que la utilització d'aquest acer de gran qualitat i pes lleuger genera major càrrega útil i per tant major rendibilitat en el transport.

S'han reduït molt els riscos de fuita, el desgast per l'ús i la corrosió, donant una forma corbada a la caixa recol·lectora totalment soldada. El disseny aerodinàmic de la caixa recol·lectora elimina la necessitat dels perfils de reforç, la qual cosa simplifica la neteja. El sistema d'estanqueïtat i el tancament entre la porta posterior i la caixa recol·lectora redueix al mínim el risc de fuita dels lixiviados, la qual cosa afavoreix un entorn laboral net.