Felder - Tupís

Felder F 700M

Tupís: amb eix inclinable

Fotografia de Tupís
La sòlida taula de tupí d'acer fos ofereix, amb 1.200 mm, una gran superfície de suport de màxima estabilitat i pot ampliar-se altres 1.000 mm amb els provats extensores de taula d'acer fos de Felder.

En les guies dels segments basculants, un material sintètic especial, altament resistent, garanteix la facilitat de desplaçament i la precisió per a tota la vida. El sistema de guies basculants treballa sense necessitat de lubrificants i és absolutament impermeable a la pols.

Altures de ranura de l'eix de tupí de 115 mm i velocitats ajustables sense escalonament de fins a 15.000 rpm amb l'eix d'alt rendiment de Felder, garanteixen la major flexibilida i un excel·lent resultat de fresat en qualsevol material. El provat sistema ràpid de canvi d'eix de tupí, també produeix un notable augment de la productivitat: eixos de tupí amb eines premontadas per a treballs de fresat en sèrie i eixos de tupí amb diferents diàmetres poden canviar-se en segons. El bloqueig de l'eix de tupí pot manejar-se còmodament des de l'exterior.

Els elements de comandament estan disposats ergonòmicament i són manejables intuïtivament Les eines de fresat, amb fins a 230 mm de diàmetre, amb orifici de taula de fins a 230 mm, poden intercanviar-se fàcilment i inclinar-se sota la superfície de la taula de tupí durant els treballs de fresat de plafons. La presa d'aspiració integrada garanteix un lloc de treball net i les millors condicions de treball.

El sistema de Multi-regulació patentat garanteix a tot moment el guiat paral·lel del topall de fresat i permet un ajust ràpid segons el diàmetre de l'eina. Els ajustos fins exactes i la precisió de la repetició també estan garantits.

Per a resultats de fresat perfectes, l'eix de tupí pot inclinar-se cap a enrere, segons l'equipament, amb un volant o electrònicament, entre 90 i 45 graus. Per a un major confort de maneig, amb el paquet "Power-Drive" es poden controlar electrònicament l'altura i l'angle de l'eix de tupí de forma ràpida i precisa. En el botó giratori vostè regula l'ajust ràpid; l'ajust fi es realitza precís en desenes de mil·límetres amb un botó de comandament. Les xifres blaves de l'indicador LED li indiquen en la pantalla de comandament i en temps real el valor efectiu.