Metso España, S.A. - Trituradores de RCDs

Metso EtaPreShred

Trituradores mòbils: per al reciclatge de residus

Fotografia de Trituradores mòbils
Amb un disseny exclusiu de fulles així com taula de tall de disseny “obert” la gamma de pre-trituradores Metso ha estat creada per respondre a una àmplia varietat de necessitats dins de la indústria del reciclatge i tractament de residus.

El triturador mòbil Metso EtaPreShred 1000M és compacte i dissenyat per a llocs en els quals es necessita processar amb bastant eficiència petites quantitats de residus. Està disponible en versió de tráiler amb remolc, semi-tráiler, amb ganxo, sobre erugues o amb suports hidràulics.

És possible traslladar-ho fàcilment d'un lloc a un altre ja que la seva unitat de potència diésel-hidràulica de 159 kW garanteix que no depengui de subministraments elèctrics. Aquest triturador excepcionalment versàtil, és la solució ideal per a una gran varietat de requeriments.

El Metso EtaPreShred 4000M és un triturador mòbil versàtil i capaç de triturar de manera eficaç i fiable pràcticament qualsevol tipus de material, inclosos materials d'entrada particularment difícils tals com: residus domèstics, residus voluminosos, residus de construcció i demolició, residus químics, residus industrials, tocones d'arbre, moquetes, matalassos, travesses de tren, frigorífics, així com bales i rotllos compactes de residus. Alimentat per un motor diésel Mercedes de 530 CV està equipat amb, o bé un sistema hidràulic estàndard o una versió especial HDC de gran velocitat i està dissenyat per respondre a les necessitats especials de cada planta en les quals el material d'entrada és molt variat tant en la seva grandària com a composició i que pot contenir quantitats desconegudes d'acer, pedres i formigó.

El triturador mòbil Metso EtaPreShred 6000M és un dels trituradores mòbils més grans actualment disponibles a tot el món, capaç de triturar residus voluminosos de qualsevol tipus. Equipat amb un motor diésel Mercedes de 520 CV, i compta amb una zona de trituración potent i extraordinàriament gran, d'aprox. 7 m2. Aquestes unitats resulten idònies quan es requereixen altes capacitats de producció o per la trituración de materials molt pesats o voluminosos.

Depenent del tipus de material d'entrada, nombre específic de fulles de la taula de cort així com del sistema d'alimentació, els trituradores mòbils ofereixen el màxim rendiment.

Gràcies a un sistema hidràulic amb motor hidrostàtic directe, les màquines treballen sempre a la màxima potència i velocitat, utilitzant tota la seva potència per dur a terme la trituración. El robust disseny de la unitat de potència diésel-hidràulica està pensat especialment per a un ús d'alta exigència i llarga durada.

Mitjançant la trituración en ambdues adreces es manté el material d'entrada en constant moviment, evitant ponts de material i atacant el mateix des de tots els angles. Tot això, unit per força variable de les fulles, garanteix que els trituradores siguin capaç de triturar fins al material més complicat.

Els trituradores mòbils de Metso trituran residus com: residus voluminosos, industrials (C&I), perillosos, domèstics, de fusta, de construcció i de demolició (RCD) així com materials de biomassa embalats

Els nostres trituradores mòbils són productes per a aplicacions tan diverses com: plantes de reciclatge, incineració, plantes de biomassa, línies de processament de CDR, transformació de residus en energia, abocadors, reciclatge intern, forns de ciment, plantes de tractament mecànic biològic (TMB) i centres de transferència.