Metso España, S.A. - Trituradores o demolidores

Metso Minerals-Plantas Trituradoras EtaCrush ZM/ZMF

Trituradores de metalls: pel triturado de metalls, ferralla electrònica i ferralla d'acer

Fotografia de Trituradores de metalls
El triturador de metalls tritura la més àmplia varietat de ferralla amb la màxima eficàcia i al mínim cost en petits fragments de metall i estalviant espai.

Encaixa fàcilment dins de diferents plantes modulars per al reciclatge de metall i processament d'alumini, ferralla electrònica i diversos tipus de ferralla d'acer, sense necessitat de canviar d'eina i sense requeriments significatius de personal.

- Característiques:

Dispositiu elevador del rotor: per facilitar l'accés a les parts inferiors de la màquina, el rotor pot ser elevat juntament amb la part central de la carcassa.

Evacuació de peces voluminoses mitjançant porta hidràulica: les peces grans que no poden ser trituradas són expulsades durant el procés de trituración sense interrompre ni parar la producció.

Combinació òptima de doble graella / enclusa: aquest disseny redueix el consum energètic alhora que incrementa la producció.

Conducció especial del material i l'aire: aquesta característica té un efecte positiu sobre el consum d'energia i redueix significativament els costos del sistema d'extracció de la pols.