OPQ Systems Maquinaria Gráfica, S.L. - Confeccionadores de revistes i fulletons

Horizon Stitch liner digital

Tren d'engrapat: amb alimentació a bobina

Fotografia de Tren d'engrapat
Aquest model és una confeccionadora de revistes, fullets i catàlegs, amb engrapat a cavallet, talli trilateral, hendidos amb ajustos automàtics i alimentació a bobina, també es pot connectar directament des de la impressora digital alimentada a bobina. La principal particularitat del Stitch Liner digital, és l'alimentador de bobina, els canvis ultrarapidos i dinàmics de treballs i la seva elevada producció de 6.000 revesteixis/hora. El Stitch Liner digital disposa opcionalment de dos alimentadors intel·ligents, un per a les cobertes i un altre per les paginas centrals, així com un kit de doble producció. Els canvis de format, es realitzen a través de la pantalla tàctil. Per realitzar els canvis, només és necessari introduir la mesura del paper d'entrada i la grandària final de la revista o catàleg.

Tots els ajustos es realitzen de forma automàtica. El Stitch Liner 6.000 digital, també pot ser ajustat i engegat mitjançant el sistema de gestió de l'enquadernació pXnet d'Horizon. Gràcies al sistema pXnet, ja no és necessari introduir les mesures en la pantalla. El Stitch Liner, és molt versàtil, es poden realitzar treballs amb dada variable, control d'integritat, així com inserció variable de cobertes i pàgines interiors. L'equip d'acabat Horizon, es compon d'un mòdul seqüenciador per optimitzar la velocitat, opcionalment un alimentador de cobertes i pàgines interiors, un mòdul hendidor, equip d'engrapat a cavallet i guillotina trilateral. També com a opció es pot instal·lar un mòdul de perforat.

El funcionament, és molt senzill, la bobina alimenta el paper, a l'equip Stitch Liner, a través del mòdul de tall, el seqüenciador, envia els jocs seqüenciats al mòdul hendidor, aquest després d'hendir els jocs, realitza el plegat dels jocs, una vegada cumulados els jocs en el cavallet, est els grapa i els transporta a la guillotina trilateral.

Els beneficis que proporciona el Stitch Liner 6000 digital, són molt importants:

- Alta productivitat: fins a 6.000 cuadernillos/hores, opcionalment 12.000 amb el kit de doble producció.

- Alta qualitat d'acabat: el plegat exacte, la perfecta col·locació de les grapes, així com el tall net de la guillotina trilateral, proporcionen un acabat d'altíssima qualitat.

- Alimentadors flexibles: fins a dos alimentadors digitals, poden ser instal·lats. Un d'ells és per a les cobertes i el segon, pot inserir fulles en diferents posicions del cuadernillo.

- JDF workflow: el sistema pot ser connectat al flux de treball JDF. La connexió es realitza a través del sistema pXnet, el qual permet enviar i rebre informació del Stitch Liner 6000.

Les aplicacions d'aquest nou equip són innombrables, destacant entre elles:

- Aplicacions d'exemplar a exemplar, personalitzat.

- Educació.

- Catàlegs.

- Direct mail.

- Transpromo.

- Impressió financera.