Comercial de Transmisiones, S.A. (COTRANSA) - Altres equips de manipulació

Cotransa

Transportadors mecànics: per a màquines d'assemblatge de petits i mitges grandàries

Fotografia de Transportadors mecànics
El transportador mecànic de precisió passo a pas aquesta pensat en l'aplicació para maquines d'assemblatge de petits i mitges grandàries de components en els sectors electromecànics relacionats amb les indústries del plàstic, la medicina, la farmàcia, la cosmètica i l'alimentària entre uns altres.

Les taxes de producció del transportador excedeixen els 80 cicles per minut i es redueixen notablement els costos de producció gràcies al seu baix consum de potència. Té moviments mecànics basats en sistemes de pallets i una gran resolució de precisió en centenes de mil·límetre. A l'estructura de la màquina pot ser adaptat amb un ampli rang de braços en el moviment mecànic o pneumàtic. Els braços lineals estan muntats en el mitjà del transportador i treballen de dins a fora per així obtenir una còmoda i espaiosa accessibilitat.

El sistema proporciona una estructura sòlida amb gran rigidesa i robustesa. Està disponible en diferents grandàries de longitud concorde a les necessitats de la demanda dels múltiples components requerits per a l'assemblatge del producte en qüestió.

Els braços lineals estan accionats per una única lleva amb carreres i cicles específics, les quals prenen els avantatges de l'acceleració i la deceleración de la cinemàtica basada en les lleis del moviment mecànic. L'ús d'aquesta tecnologia significa un major rendiment de la màquina, fiabilitat i precisió. Les carreres verticals i horitzontals són ajustables (± 2,5 mm.) per simples i robustes palanques ajustables. Gràcies a la construcció modular, és extremadament fàcil de canviar o afegir braços, si el procés d'assemblatge final podria requerir-los.