Petkus España, S.L. - Sistemes de transport de productes a granel

Petkus TKF 400 / TKF 500 / TKF 650

Transportador de cadena: per al transport de materials a orri

Fotografia de Transportador de cadena
Els Transportadors de cadena Petkus són adequats per al transport de materials a orri en l'agricultura i la indústria, com a cereals, oleaginosas, llegums, així com el transport de productes en pols.

La longitud màxima assolible del transportador usant l'equipament estàndard és 50 m. Es pot augmentar la longitud del transportador a petició del client. L'adreça del transport i descàrrega pot ser unilateral, per tots dos costats i reversible.

El transportador TKF 400 / TKF 500 / TKF 650 disposen del següent equipament estàndard:

- Xapa d'acer galvanitzat, transport inferior 6 -7 mm, parets i coberta 2,5 - 3 mm, transportador de cadena fet d'acer amb tortillería i cadenes netejadores temperades situades a distàncies apropiades

- Mecanisme de transmissió amb acoblament directe amb parets laterals més gruixudes per suportar els rodaments i pinyons de transmissió de la cadena, amb rodaments autoalineantes, boca de descàrrega i comporta preparada per a la connexió del senyal de bloqueig.

- Mecanisme de tibat amb xapa deflectora, tibat de cadena mitjançant cargols.

- Conducte transportador de 0,5/1,0/2,0/3,0 m Longitud dels conductes, railes guia fabricats en plàstic altament resistent per a un funcionament suau i lliure de sorolls.

- Rasera de sortida - manual, elèctrica o pneumàtica.