Disset Odiseo, S.L. - Transpalets elèctrics amb plataformes elevadores

Transpaleta elèctrica de pantògraf: per 1.000 kg

Fotografia de Transpaleta elèctrica de pantògraf
La transpaleta amb pantògraf, oferta per Disset Odiseu, per 1.000 kg d'elevació elèctrica es distingeix per la seva gran versatilitat d'ús. Pot utilitzar-se com una transpaleta convencional i, al mateix temps, com un sistema d'elevació per millorar els processos de manipulació de la càrrega.

El sistema d'elevació es realitza mitjançant una bomba hidràulica de simple efecte equipada amb una vàlvula de sobrecàrrega. L'elevació es produeix gràcies a un motor de 800 W, una bomba i una bateria de 12 V i 60 Ah. El descens es realitza manualment en alliberar la vàlvula del grup hidràulic, amb el que s'aconsegueix un descens uniforme.

La transpaleta es pot moure amb càrrega fins a una altura de 400 mm; posteriorment, els corrons davanters s'eleven i la transpaleta queda fixada al sòl pel suport del pantògraf.

El timó ergonòmic ajuda a l'operari a exercir-se amb la màxima seguretat mentre treballa. La bomba hidràulica és d'alta qualitat.

L'estructura d'acer, compacta, ferma i robusta, està dissenyada amb materials d'alta qualitat per resistir cops i tot tipus de càrregues.

Les forquetes són amb punta arrodonida per entrar fàcilment en qualsevol tipus de pálet. Existeixen gran varietat de mesures de forquetes tant en longitud com en amplària. Les rodes posteriors són d'alumini recobertes de goma.