Roegele, S.A. - Equips de termoregulació per a plàstics

Single Temperier

Termoreguladors amb mitjà circulant oli

Fotografia de Termoreguladors amb mitjà circulant oli
Els aparells de regulació a altes temperatures de Single treballen de manera fiable i segur en marges de temperatures fins a 350 °C. Ofereixen un ampli programa per a les majors exigències en matèria d'eficàcia, funció i camp d'acció.

Des de fa anys s'utilitzen sistemes d'altes temperatures de Single en útils de modelo per injecció i fosa a pressió, extrusores, per escalfar cilindres i calandras, i també per accionar premses i corrons. Allí on es requereixin altes temperatures, la regulació i el control exactes juguen un paper decisiu. Per això tots els termoreguladors amb mitjà circulant oli de Single estan equipats amb l'ampli control SVL recentment desenvolupat. A més de tot això, l'equipament de sèrie dels seus termoreguladors també marca pautes.

De funcionament econòmic amb poc desgast, fiable, de llarga vida i d'agradable maneig, els apartats de la sèrie D convencen, compleixen les expectatives i s'integren perfectament en instal·lacions i processos de producció. Els aparells poden equipar-se individualment i tenir opcions especials adaptats als desitjos del client.

Single- Temperiertechnik, especialitzada en termoreguladors amb mitjà circulant oli, és sinònim de qualitat, seguretat i funcionament segur.