Roegele, S.A. - Maquinària de termoconformat

Illig RV 43c

Tercera generació de termoconformadoras: permet un guiat puntual de l'operador

Fotografia de Tercera generació de termoconformadoras
La màquina automàtica de modelo per buit amb suport de 3 bar de pressió, permet una fabricació rendible d'envasos fets amb tots els termoplàstics, fàcil maneig, gran capacitat de producció (fins a 40 cicles/min), canvi ràpid de motlle i ajust bàsic per ordinador.

En una versió bàsica, la RV53c, està equipada amb estació d'escalfament, modelo i encunyat. Com a equips suplementaris, hi ha diferents estacions d'apilat i una punzonadora per a retallada d'orificis.

Amb la nova tècnica d'accionament, les taules d'encunyat, es poden moure en règim intermitent o amb marxa lenta, la qual cosa té un efecte molt positiu en ajustar el tall amb fleix encuny.

Estació d'apilat: Els servomotores per a accionament dels moviments d'apilat, tenen un major confort d'ajust i maneig. Les carreres del pistó de trencament i de l'empujador s'ajusten molt fàcilment mitjançant el procediment Teach-in. Els recorreguts prefixats per l'operador són registrats pel sistema de comandament de la màquina com a valors d'ajust, aquests valors poden emmagatzemar-se i redueixen els temps de preparació i donen lloc a una major eficàcia, amb temps més reduïts.

Les termoconformadoras de 3ª generació, gràcies a la seva moderna i funcional estructura de programa, permeten una estratègia d'optimització, Amb la qual el client pot millorar el rendiment, la qualitat del producte i la seguretat de producció.

Una novetat és el recentment desenvolupat interface de l'usuari, que permet un guiat puntual de l'operador, a través de cadascuna de les fases d'optimització. Això significa que, per a la seva optimització, la màquina prefixa automàticament per a l'operador els paràmetres seleccionats per al rendiment, segons el programa de modelo, els efectes del qual es representen en un interface de l'usuari recentment desenvolupat. Un avantatge important d'aquesta visualització és la representació puntual de les informacions necessàries i de les funcions d'ajust segons els principis del disseny industrial professional. L'interface és fàcil d'entendre, evitant errors de maneig, gràcies a una estructura del menú clara i senzilla.

La navegació per cadascuna de les pàgines del menú, és molt còmoda i pot seleccionar-se en el panell de control. El sistema de diàleg també inclou una ajuda electrònica, que es troba en el sistema de maneig.