RS Iberia, S.A. -

3D Systems Cube, CubeX y Sense

Tecnologies d'impressió 3D: impressores, escáneres i cartutxos

Fotografia de Tecnologies d'impressió 3D
Els productes de 3D Systems inclosos en l'oferta de RS inclouen impressores i escáneres 3D a més d'altres accessoris:

- La segona generació Cube - impressora plug-and-play amb capacitat d'impressió en 3D, velocitat d'impressió ràpida i d'alta precisió de peces impreses de fins a 5,5" cúbiques. Imprimeix en dos tipus de materials, PLA (plàstics compostos) i ABS (plàstics reciclables), disponibles en diferents cartutxos de colors. Cube ofereix a més una selecció de densitat de farciment en la manera d'impressió: lleugera, mitjana i sòlida, en tots dos plàstics PLA i ABS amb suport opcional d'impressió fàcil i per separat per a les impressions més complexes. Certificada segons IEC 60950 per a l'ús “domèstic” de forma segura, Cube utilitza un sistema de cartutx intel·ligent que detecta el tipus de material de forma automàtica, per la qual cosa no es requereix l'ajust de la configuració d'impressió. RS ofereix cartutxos PLA per a aquesta impressora en nou colors diferents.

- CubeX - una impressora 3D d'escriptori, que ofereix el major volum d'impressió en la seva categoria, en un, dos o tres colors. CubeX ofereix una impressió professional amb 1.070 polzades cúbiques d'espai, o 10.8 "x 10.45" x 9.5 ". Existeixen diverses opcions per a les maneres d'impressió, incloent la selecció de la precisió: alta definició (125 micres), definició nítida (250 micres) o definició estàndard (500 micres) i una selecció de la densitat de farciment d'impressió: lleugera, mitjana o sòlida. CubeX imprimeix tant en plàstic PLA com en plàstic ABS i està disponible en múltiples opcions de colors: la CubeX de color bàsic; CubeX Duo, oferint dos colors i materials, i la CubeX Trio, l'opció més alta de la gamma amb tres tipus de colors i múltiples opcions de materials. Igual que totes les impressores 3D Systems, CubeX utilitza el sistema de cartutx intel·ligent MoistureLock. Els cartutxos de 10 colors PLA per a aquesta impressora estan disponibles en RS.

- Sense - l'escàner 3D dissenyat per al consumidor i optimitzat per a la impressió en 3D. Sense és portàtil i ofereix imatges físiques precises de forma instantània, processant dades en qüestió de segons per poder imprimir arxius 3D. Inclou una interfície d'usuari intuïtiva amb eines fàcils i automàtiques de zoom, track, enfocament, retallada, augment i compartir. Sense pot digitalitzar objectes que van des de 20 mm³ a 3 m³, possibilitant captura de persones, objectes i llocs.