Disset Odiseo, S.L. - Plataformes elevadores

Taula elevadora elèctrica superplana: amb plataforma en forma d'U per a 600, 1.000 i 1.500 kg

Fotografia de Taula elevadora elèctrica superplana

La taula elevadora elèctrica superplana amb plataforma en forma d'U per a 600 kg, 1.000 kg i 1.500 kg compta amb sistema d'elevació per mecanisme de simple tisora amb rodaments sense manteniment.

La força d'elevació es produeix per l'actuació d'un o dos cilindres oleohidràulics fixats a l'interior del mecanisme de tisora. Cada cilindre té integrada una vàlvula que limita la velocitat de descens fins aproximadament el 50% de la velocitat admesa pel circuit hidràulic. Posseeix unitat de potència integrada dins del xassís de la taula. El llistó de contacte en alumini, fixat a les vores externs de la plataforma, atura el descens quan troba algun obstacle. El control d'atur és mitjançant final de carrera. La taula es controla mitjançant una caixa de polsadors connectada al quadre elèctric. Disposa de funció 'operari present', pel que la taula només es mou en prémer els botons. La caixa de polsadors inclou també un atur de seguretat 'Stop' d'enclavament.



.

Es subministra amb documentació: instruccions d'ús i manteniment i declaració de conformitat CE, etiquetat amb pictogrames de prevenció de riscos. Compleix amb els estàndards de la CE.

Les taules elevadora suposen un model a seguir per les empreses en el compliment de la seva responsabilitat de proporcionar un ambient de treball segur d'acord amb les directives europees. Així mateix, compleix amb les ISO 9001 / ISO 14001. Es subministren en color Ral5002.