Disset Odiseo, S.L. - Plataformes elevadores

Msa1480

Taula elevadora elèctrica: de triple o quàdruple tisora

Fotografia de Taula elevadora elèctrica
La taula elevadora elèctrica Msa1480 compta amb sistema d'elevació per mecanisme de triple o quàdruple tisora amb rodaments sense manteniment. La força d'elevació es produeix per l'actuació d'un o dos cilindres oleohidràulics fixats a l'interior del mecanisme de tisora. Cada cilindre té integrada una vàlvula que limita la velocitat de descens fins aproximadament el 50% de la velocitat admesa pel circuit hidràulic.

El llistó de contacte en alumini, fixat a les vores externs de la plataforma, atura el descens quan troba algun obstacle. El control d'atur és mitjançant final de carrera. La taula es controla mitjançant una caixa de polsadors connectada al quadre elèctric. Disposa de funció "operari present", pel que el moviment de la taula es produeix únicament mentre els polsadors "↑" o "↓" són accionats. La caixa de polsadors inclou també un polsador d'atur de seguretat "Stop" d'enclavament, quan és premut el moviment de la taula es deté, per tornar el polsador a la seva posició original ha de ser girat en el sentit de les agulles del rellotge. Incorpora suport de fixació per a la inspecció. Es subministra amb documentació: instruccions d'ús i manteniment i declaració de conformitat CE, etiquetat amb pictogrames de prevenció de riscos. Compleix amb els estàndards de la CE.

Les taules elevadora suposen un model a seguir per les empreses en el compliment de la seva responsabilitat de proporcionar un ambient de treball segur d'acord amb les directives europees. Així mateix, compleix amb les ISO 9001 / ISO 14001. Es subministren en color Ral5002





.