Disset Odiseo, S.L. - Plataformes elevadores

Taula elevadora elèctrica: de tijera simple

Fotografia de Taula elevadora elèctrica
Disset Odiseu disposa del sistema d'elevació per mecanisme de simple tijera amb rodaments sense manteniment. La força d'elevació es produeix per l'actuació d'un o dos cilindres oleohidráulicos fixats a l'interior del mecanisme de tijera. Cada cilindre té integrada una vàlvula que limita la velocitat de descens fins a aproximadament el 50% de la velocitat admesa pel circuit hidràulic.

La unitat de potència està integrada dins del xassís de la taula. El llistó de contacte en alumini, fixat a les vores externes de la plataforma, deté el descens quan troba algun obstacle.

La taula es controla mitjançant una caixa de pulsadores connectada al quadre elèctric.

Disposa de funció "operari present", pel qual el moviment de la taula es produeix únicament mentre els pulsadores són accionats. La caixa de pulsadores inclou també un polsador d'atur de seguretat ‘Stop’ d'enclavamiento. Quan és premut el moviment de la taula es deté. Per retornar el polsador a la seva posició original ha de ser girat en el sentit de les agulles del rellotge.

La taula elevadora elèctrica incorpora suport de fixació per a la inspecció. Se subministra amb documentació: instruccions d'ús i manteniment, declaració de conformitat CE i etiquetatge amb pictogrames de prevenció de riscos.

Les taules elevadora suposen un model a seguir per les empreses en el compliment de la seva responsabilitat de proporcionar un ambient de treball segur d'acord amb les directives europees. Així mateix, compleix amb les ISO 9001 / ISO 14001. Se subministren en color Ral5002