FANUC Iberia, S.L.U. - Robots per a soldadura

Solucions de soldadura a l'arc: amb un abast que va des de 700 mm fins a més de 3 metres

Fotografia de Solucions de soldadura a l'arc
Fanuc Robotics ofereix una àmplia gamma de solucions avançades en soldadura a l'arc. Els Arc Mat, amb capacitat de càrrega entre 5 i 20 kg, i la sèrie M-710iC (entre 20 i 70 kg) ofereixen un abast que va des de 700 mm fins a més de 3 metres, la qual cosa permet soldar peces tant molt petites com molt grans.

Opcionalment, la companyia ofereix algunes extensions interessants com posicionadores d'1 i 2 eixos (entre 300 i 500 kg de capacitat de càrrega) per a soldadura de peces grans, amb alta velocitat i alta acceleració; mall de soldadura a l'arc dissenyat de manera que evita les interferències entre el braç del robot i la torxa; sistema de programació offline Roboguide amb el paquet Weldpro; i ServoTorch, una alimentadora de fil completament integrada, servo controlada i muntada en la nina.

Amb la visió Fanuc (para PC o integrada en el controlador R-J3iC) els robots poden soldar peces d'una manera molt més flexible, en una configuració de braços simple o múltiple.

Els robots de soldadura se subministren amb el programari Arc Tool, dissenyat per simplificar i estandarditzar el muntatge i les operacions en aplicacions de soldadura a l'arc amb les següents característiques: muntatge Plug&Play de l'equip de soldadura; detecció i reajustament automàtic del fil de soldadura; potents funcions de diagnòstic; i opcions addicionals: weaving (estàndard amb el R-J3iC), Touch sensing, memorització del Root Pass…