Disset Odiseo, S.L. - Paviments esportius plàstics

Disset Odiseo Tock

Sòl de plàstic: amb gran capacitat de càrrega i alt drenatge

Fotografia de Sòl de plàstic
Fabricats segons la directiva 67/548/CEE amb materials com el polipropilè i particularment el carbonat de calci que li confereixen una robustesa, rigidesa i resistència de fins a 9.000 kg per lloseta.

Són totalment reciclables atès que no contenen cap substància perillosa per al medi ambient, en concordança amb la directiva REACH. Indicat tant per a exterior com para interior, resistent als rajos ultra violeta, temperatures i condicions climatològiques extremes tant de fred com de calor, àcids, dissolvents, olis.

Gràcies a tenir tota la seva superfície no porosa és immune a fongs i bacteris.

De fàcil maneig i instal·lació, les seves aplicacions són múltiples: gràcies a la seva altura de construcció permeten un gran drenatge el que les fa indicades per a piscines, dutxes, spas, càmeres i espais frigorífics, càmpings, façanes, jardins, hivernacles. Per la seva robustesa i resistència per a garatges, fàbriques, tallers, obres, hangars. Per la seva versatilitat en esdeveniments, exposicions, espais mòbils.

Fàcil i ràpid muntatge, no requereix de cap eina. Disposen de rampes i angles per millorar l'accessibilitat i la seguretat. Disponible en quatre colors: verd, teula, marró i grisa. Se subministra en palets de 120 peces que cobreixen una superfície de 20 m2.