Petkus España, S.L. - Sitges

Petkus PWS

Sitges de paret perfilada: de subministren amb una inclinació de 45° o 60°

Fotografia de Sitges de paret perfilada
La Sitja de paret perfilada Petkus és un sistema de sitges rectangulars desenvolupades de forma compacta i molt tècnica, responent a les necessitats d'un sistema de sitges eficient i modern. Les cel·les, de disseny modular, poden ser muntades com un tot en fila o en bloc, amb diferents altures i capacitats. Amb aquesta tecnologia flexible és possible dur a terme les solucions específiques del client.

La Sitja de paret perfilada consisteix en connexions modulars de perfils cargolats. A través de plaques en les cantonades, les parets perfilades seran connectades unes amb unes altres de manera que el buit que queda entre elles podrà ser emplenat posteriorment de formigó, una vegada aixecat la sitja. El buidatge de les sitges de paret perfilada pot ser fet mitjançant una tremuja o un sistema de canal pneumàtic, que és particularment eficaç en cel·les dobles i cuádruples. L'ús complet de l'espai disponible per construir s'aconseguirà en connexió amb el sistema de descàrrega pneumàtica. A més es garanteix una absoluta ventilació.

D'acord amb l'establert, les tremuges se subministren amb una inclinació de 45° o 60°. A causa del disseny modular, es poden conèixer els requeriments individuals per dissenyar la tremuja.