Anvigraf Print, S.L. - Cosidores / Grapadores

Duplo DBMi

Sistemes intel·ligents automàtics d'engrapat a cavallet: permeten canvis de format en tan sol 60 segons

Fotografia de Sistemes intel·ligents automàtics d'engrapat a cavallet
El DBMi de Duplo és un sistema intel·ligent automàtic d'engrapat a cavallet que permet la realització de llibres des de doble A4 apaisado fins a llibres de 90 mm x 75 mm. Gràcies al seu nivell d'automatització permet canvis de format en tan sol 60 segons. El seu disseny i l'ús d'un PC per controlar el sistema permet a l'operari configurar la grandària del llibre de forma fàcil i ràpida. Un nombre infinit de treballs pot ser guardats perquè a qualsevol moment es puguin reutilitzar permetent l'ajust de la maquina en menys d'un minut. Una altra de les característiques del DMBi és que permet realitzar llibres des de 2 a 120 pàgines.

Aspectes destacats:

- Productivitat: fins a 4.500 librillos A5 / hr ( 1 joc ) fins a 10 paginas.(**).

- Librillos doble A4 apaisado.

- Ajust automàtic per a canvi de format del llibre en 60 segons.

- Control dels paràmetres des de l'ordinador. “Intelligent Multi-Bin Feeding“(IMBF), permet a l'operador no solament seleccionar la safata d'on alimentar sinó també permet triar l'ordre.

- Possibilitat de realitzar treballs de fins a 3 mm d'espessor ( 120 pàgines de 80 gsm).

- Librillos mes plànols gràcies al sistema d'hendido i plegat incorporat en l'equip.

- Àmplia gamma de grandàries de treballs acabats (An x L) - 230 mm x 305 mm – 90 mm x 75 mm.

- Possibilitat de connectar alzadoras DSC 10/60i , Marcador digital DSF-2200 , DKT -200.

- Les alzadoras de succió DC10/60i inclouen:- Selecció Intel·ligent de safata, 65 mm de capacitat per safata, alimentació de A4, apaisado, control des de PC, sistema A.M.S = Control total de l'alimentació.

- Ajust fi dels paràmetres del llibre +/- 0.1 mm.

- Disseny ergonòmic en “O” , permetent a l'operador tenir un control complet de tot el procés del treball.

- Opcionals : marcador digital DSF-2200 , 3 o 4 capçals Honher plànols o Omega, Kit de solapa ( 6 page cover Kit ), detecció ultrasònica , apilador 400STR , DCR-ST apilador.

*Disseny i especificacions subjectes a canvi sense previ avís.Algunes de les característiques de la DSC 10/60i no són aplicables quan estan connectades a altres equips d'engrapat DUPLO.

**La velocitat de producció es determina, depenent de la qualitat del paper, així com de la grandària de la fulla, el factor humà i en funció de la qualitat dels processos anteriors.