Dematic Logistic Systems, S.A. - Magatzems intel·ligents

Dematic FlexSort

Sistemes de magatzematge de classificació lineal: amb una producció superior a 400 caixes per minut

Fotografia de Sistemes de magatzematge de classificació lineal
El classificador FlexSort de Dematic està dissenyat per a un alt temps de funcionament i alta producció mitjançant l'ús d'unitats amb Motor d'Inducció Lineal, que eliminen completament els antics motorreductores AC, cadenes, engranatges, eixos i rodaments. Els productes es desplacen sobre làmines o tubs i es desvien a banda i banda del classificador mitjançant sabates que es llisquen sobre els tubs o làmines.

S'aconsegueixen taxes de producció superiors a 400 caixes per minut gràcies a una nova manera de desviament paral·lel que minimitza l'espai entre paquets, la qual cosa permet un augment en la producció a velocitats més baixes. L'avançat disseny de les sabates i la desviació paral·lela redueixen la tendència que tenen els paquets petits i quadrats a rodar durant la classificació, i els paquets de major grandària es desvien de manera més eficient mitjançant una manera de desviació paral·lela retardada.

Avantatges del FlexSort:

Màxim temps de funcionament i fiabilitat

Altes taxes de classificació a menor velocitat per a una major vida útil del producte

Acurada classificació d'una àmplia gamma de productes

Diagnòstic avançat

Possibilitat d'integració amb el Sistema de Gestió de Magatzems de Dematic

Suporta informes ICR mitjançant el Gestor de Rendiment de Dematic

Els motors d'inducció lineal redueixen el desgast, augmenten el temps de funcionament i permeten configuracions més llargues de classificadors amb més desviadores