Dematic Logistic Systems, S.A. - Magatzems intel·ligents

Dematic Crossbelt

Sistemes de magatzematge de classificació circular: per a productes de fins a 50 kg

Fotografia de Sistemes de magatzematge de classificació circular
El classificador de bandes creuades Crossbelt de Dematic és un classificador bidireccional d'alta precisió i velocitat que transporta els productes amb delicadesa i seguretat fins a les seves destinacions, amb independència de la seva grandària, forma o superfície.

Els carros individuals, cadascú amb la seva pròpia cinta transportadora, permeten que el classificador enviï els productes a la destinació correcta amb total precisió. Els punts de desviament es poden concentrar a intervals curts, per la qual cosa el Classificador Crossbelt Sorter estalvia molt espai.

El sistema patentat de cel·la doble de Dematic proporciona una descàrrega precisa, permet el menor ample de tremuja del mercat, redueix la longitud del classificador, estalvia espai i maximitza la producció amb una distància petita entre cel·les.

El classificador pot programar-se a velocitats de fins a 2,5 metres per segon i és adequat per transportar i seleccionar una àmplia gamma de productes amb un pes de fins a 50 quilos.

Molt utilitzat en les indústries d'alimentació, mercaderia general, tèxtil i comerç electrònic, el disseny del classificador Crossbelt permet manipular una gamma de productes molt àmplia, i és adequat fins i tot per seleccionar productes com a paquets o ampolles de petita grandària.