Dematic Logistic Systems, S.A. - Manipulat d'envasos i embalatges

Dematic Pick by light

Sistemes de gestió de comandes: guiat a través de senyals òptics

Fotografia de Sistemes de gestió de comandes
Les solucions Pick-by-Light s'utilitzen en sistemes on són crucials la velocitat del picking i una baixa taxa d'error. Els displays situats en els racks de les prestatgeries dirigeixen a l'operari cap a la ubicació on ha de realitzar el picking i li indiquen en pantalla la quantitat de producte a extreure.

Després de l'extracció, l'operari confirma la tasca prement un botó i l'indicador s'apaga. Tota la informació s'intercanvia en temps real amb el sistema de gestió del magatzem.

Funcionament:

Cada ubicació d'estoc té assignat un display amb una codificació numèrica o alfanumèrica, un botó de confirmació i l'indicador digital per mostrar la quantitat de producte a extreure. Existeixen diverses configuracions de displays depenent de l'estratègia de cada magatzem de manera que es pugui simplificar i reduir el cost total del picking.

Per al cas general d'un sistema Pick-by-Light, la seqüència de picking comença quan l'operari escaneja un codi de barres d'una caixa d'embalatge o de comanda. La pantalla li indica a l'operari on extreure els productes i la quantitat. L'operari confirma cada extracció prement el botó del display.

Beneficis del Pick-by-Light:

Elimina els errors del picking

Augmenta la productivitat en un 50% o més

Feed-back a temps real sobre l'estat del picking i el ràtio de productivitat