Neurtek, S.L. - Altres equips de control ambiental

Aeroqual

Sistemes de control d'aire contaminat: amb tecnologia de semiconductor sensible al gas

Fotografia de Sistemes de control d'aire contaminat
La contaminació de l'aire exterior suposa un greu problema que pot perjudicar la salut i que és molt conegut. No obstant això la qualitat de l'aire ambiental d'interiors és un problema menys conegut i amb el qual cada vegada la societat està més conscienciada. En ambients d'interior el nivell d'alguns contaminants és molt més gran que en ambients d'exterior, això tenint en compte que vam passar al voltant del 80 o 90% del temps en ambients interiors (llars, centres de treball, centres d'oci, centres comercials ...) el problema s'agreuja.

En el mercat existeixen diverses tecnologies que permeten monitoritzar i quantificar els gasos nocius per a l'ésser humà. La gamma de productes de Aeroqual ofereix instruments tant portàtils com fixos per al control d'una gran varietat de gasos contaminants com O3, SO2, CO, NO2, NH3, H2S, VOC (Compostos orgànics volàtils). Aquests sensors són totalment compatibles amb tota la gamma d'equips Aeroqual i eliminen la necessitat d'haver de ser calibrats quan es reemplacen. Els sensors estan específicament dissenyats per a processos monitorització de control d'ambient per un o diversos gasos.

Aquests sistemes utilitzen la tecnologia de semiconductor sensible al gas (GSS) en la qual s'utilitzen sensors d'òxids metàl·lics semiconductors que canvien la seva resistència elèctrica en presència del gas objecte d'anàlisi. La tecnologia GSS permet una gran especificitat, baixos límits de detecció i eficàcia en la monitorització i detecció dels gasos contaminants.