Hosokawa Solids, S.L. - Equips de transport pneumàtic i per buit

solids system-technik Puls-Pneu

Sistema de transport pneumàtic: ideal per a materials altament abrasius

Fotografia de Sistema de transport pneumàtic
El sistema de transport pneumàtic "Puls-Pneu" de Solids Systems-Technik és un sistema en fase densa, provat satisfactòriament en centenars d'instal • lacions amb resultats altament òptims. La seva major qualitat és la capacitat de transportar grans cabals de material a velocitats baixes, la qual cosa és ideal per a materials altament abrasius.

Mitjançant els impulsos d'aire comprimit, la columna contínua de material que es forma a la sortida del impulsors es fracciona en cartutxos de material i bosses d'aire.

Aquestes bosses d'aire intercalades entre els cartutxos de material actuen com a fonts d'energia, empenyent cadascuna al que té per davant.

Les estacions relé situades al llarg de la canonada de transport tenen la missió de mantenir distanciats dels cartutxos. Es disposa d'un regulador que només alimenta la canonada de transport amb energia addicional quan és necessari.

El procediment "Vibro-Puls-Pneu" es basa en el "Puls-Pneu" i ha estat desenvolupat per transportar amb seguretat materials reconeguts com a molt difícils.

Algunes de les seves avantatges són: autèntic transport per cartutxos, sense mecanismes en moviment en el producte, sense fluïdificació, sense disgregació de mescles, sense abrasió del gra, sense trencament de gra, pràcticament sense desgast i només 1 / 3 de consum d'aire comparat amb sistemes convencionals.