Eun Sistemas, S.L. - Magatzems intel·ligents

Eun Keeper

Sistema de magatzematge: automàtic i de gestió

Fotografia de Sistema de magatzematge
La diversitat de materials que s'han d'emmagatzemar en una empresa fa que cada vegada sigui més complexa i costosa la correcta localització i gestió de tots ells. Els sistemes automàtics d'arxiu “Keeper” i “Magnus” ofereixen noves solucions per a qualsevol tipus de material a emmagatzemar, facilitant el procés de recerca, gràcies al programa informàtic de gestió que incorporen tots dos sistemes. El volum i pes dels materials a emmagatzemar, així com l'altura disponible en les plantes, permetran seleccionar el sistema més convenient entre els models “Keeper” o “Magnus” per a cada necessitat.

El sistema Magnus d'Eun ofereix un magnífic aprofitament de l'espai disponible gràcies a la seva construcció modular per altures, permetent a més l'augment o la reducció d'altures en un futur depenent de les necessitats de cada usuari.

El maneig del sistema Magnus és molt senzill i permet l'estalvi de temps i energia tant en la localització com en la recuperació dels materials emmagatzemats. Entre els camps de prestatgeries el manipulador transporta les safates seleccionades fins a l'obertura de servei col·locant els productes directament a les mans del personal.

El sistema Magnus respon a: explotació de l'altura, seguretat de les referències, ergonomia, càrregues pesades, fiabilitat, seguiment informàtic.

A més de l'optimització de l'espai el sistema Magnus posseeix una sèrie de característiques que faciliten enormement el magatzematge d'una gran varietat de materials i la seva posterior recuperació. Una d'elles és la possibilitat d'emmagatzemar materials de molt diverses grandàries i altures, permetent cada safata suportar des de 200 fins a 500 kg de pes.

El tancament total o global augmenta la seguretat del personal i la protecció del material emmagatzemat, i la rapidesa de moviments del manipulador juntament amb el programa de gestió permeten augmentar la productivitat del personal i el control d'inventari.

El sistema Magnus ofereix diferents models de safates acabades en xapa d'acer zincadas. Estan formades per una doble xapa, exterior i interior, amb reforços per garantir l'estabilitat de les mateixes.