Eun Sistemas, S.L. - Magatzems intel·ligents

Eun Keeper

Sistema de magatzematge: automàtic i de gestió

Fotografia de Sistema de magatzematge
La diversitat de materials que s'han d'emmagatzemar en una empresa fa que cada vegada sigui més complexa i costosa la correcta localització i gestió de tots ells. Els sistemes automàtics d'arxiu “Keeper” i “Magnus” ofereixen noves solucions per a qualsevol tipus de material a emmagatzemar, facilitant el procés de recerca, gràcies al programa informàtic de gestió que incorporen tots dos sistemes. El volum i pes dels materials a emmagatzemar així com l'altura disponible en les plantes, permetran seleccionar el sistema més convenient, entre els models “Keeper” o “Magnus” per a cada necessitat.

El sistema Keeper ofereix un òptim ús de l'espai vertical, estalviant més del 60% dels sistemes estàtics i aprofitant volums inaccessibles.

Keeper apropa cada article/material a l'operador pel camí més curt simplement pressionant un botó a una altura ergonòmica.

El microprocessador juntament amb un programari permet augmentar la capacitat de gestió i productivitat de l'usuari evitant així desplaçaments, etc.

Aquest magatzem centralitzat compleix amb les normes de seguretat vigents a Europa. El tancament total sota clau ràpida així com la protecció de la totalitat del magatzem contra el foc són mostra d'això.

Amb l'automatització de la localització del material l'article desitjat arriba a l'usuari.

Keeper ofereix la possibilitat de ser configurat de forma variada i mesures de material que es desitja emmagatzemar.

S'informatitza el magatzem mitjançant programa de gestió informàtic (optimització automàtica de les ubicacions, gestió de llistes, seguiment, caducitat, estadístiques...).

Els rotatius Keeper existeixen en diferents grandàries i versions. La seva diversitat d'equipament per poder emmagatzemar peces de molt diverses altures i grandàries fan que cada model s'acobli a les necessitats específiques de cada client.