OPQ Systems Maquinaria Gráfica, S.L. - Software per la indústria gràfica

Horizon pXnet

Sistema de gestió de l'enquadernació: permet programar i controlar els equips d'acabats gràfics

Fotografia de Sistema de gestió de l'enquadernació
La signatura japonesa Horizon, comercialitzada a Espanya per OPQ Systems, ha desenvolupat pXnet, un sistema de gestió de l'enquadernació que permet programar i controlar els equips d'acabats gràfics des d'un ordinador central, així com la seva connexió al flux de treball JDF.

El pXnet és un sistema d'automatització i control de tots els equips Horizon d'enquadernació: guillotines, plegadoras, trens de grapa, encuadernadoras i trilaterales. El sistema es compon d'un ordinador central, des d'on s'envien els treballs a cada equip d'acabat. Des d'aquest ordinador, es monitorizan les tasques enviades, podent tenir informació en temps real de l'estat en què es troba la producció de cada treball enviat, la identificació de l'operari que està realitzant el tiratge, així com altres dades rellevants com, per exemple l'hora d'inici, producció, minvaments o aturs. El sistema pXnet pot connectar-se directament al flux de treball JDF, integrant d'aquesta manera la pre-impressió, la impressió i l'acabat en un sol flux, amb el que s'estalvia temps, s'eliminen errors i s'optimitza la producció.

El sistema pXnet, permet augmentar la producció i l'eficiència a aquells clients que canvien amb certa freqüència de treballs. Els beneficis de la implantació del sistema pXnet són:

- Fàcil i simple creació de les fulles de treball

- Control del treball en temps real

- Control d'errors i manteniment

- Programació de les fulles de treball

- Fulles de treball optimitzades per a la seva gestió

- Compatibilitat amb JDF