Roegele, S.A. - Reguladors de temperatura

Sistema alternante de temperatura de l'aigua de 10 a 205 °C

Fotografia de Sistema alternante de temperatura de l'aigua de 10 a 205 °C
Single Temperiertechnik GmbH (Hochdorf/ Alemanya) ha presentat el seu sistema alternante de temperatura amb beneficis per a les aplicacions com modelo per injecció per a cavitats gruixudes.

Els processos de modelo per injecció convencionals impliquen calefacció o refredament del motlle per aconseguir una temperatura constant al llarg de la cavitat sobre la paret del motlle per la durada total del cicle d'injecció. Durant els cicles de temps més llargs, no obstant això, podria ser útil operar amb una temperatura de paret variable, durant la injecció i els cicles de refrigeració. Aquest enfocament és beneficiós per a la producció de les cavitats gruixudes, com a lents, o per a productes amb àrees gruixudes o acumulacions de material, permetent una precisa reproducció dels detalls de superfície i proporcionant un canvi en el cicle de refrigeració després de la fase d'injecció. Els sistemes alternantes de temperatura són ideals per a aquest mètode de control de temperatura cíclica en 2 circuits. Single Tem-periertechnik GmbH està recolzada pels anys d'experiència i èxit en aquest camp. Aquests sistemes operen amb fluids tèrmics freds i calents, els quals són transportats a través dels canals de control de temperatura en variacions cícliques.

El disseny bàsic dels sistemes de temperatura dels sistemes alternantes és similar a la unitat de control dels 2 cicles de temperatura, on el fluid tèrmic amb les temperatures requerides està disponible en els 2 circuits. La unitat proveeix control per a la temperatura en cada circuit, mentre que el temps de cicle i el de sobre temps de fred a calor fluida, són determinats per la màquina. Un sistema PLC controla els processos de seqüències del sistema de control de temperatures. Els sistemes alternantes de temperatura fabricats per Single són apropiats per a aigua fins a 205 °C i oli per a aplicacions especials com a fluids termals.

Els sistemes alternantes de temperatura són reeixits si s'utilitzen durant un cicle de temps relativament llarg i en conjunció amb la tecnologia del motlle, que proporciona per una molt bona transferència de calor a la cavitat - un prerrequisito per a un canvi ràpid de temperatura. Amb aquesta tecnologia de cicles de temps pot ser reduït considerablement i per tant guiats a una més alta productivitat del procés. Són apropiats els inserits de coure-beril·li amb una conductivitat termal molt bona i el motlle inserit amb canals de refrigeració en contacte directe amb el contorn del motlle tant com els disponibles des dels innovadors fabricadors.