Petkus España, S.L. - Classificadors de cereals

Petkus K 541

Seleccionadora de llavors: per a la neteja i selecció de gra i llavors

Fotografia de Seleccionadora de llavors
La seleccionadora de llavors Petkus K 541 pot ser utilitzada per a la neteja i selecció de gra i llavors.

La tremuja d'entrada permet l'alimentació de gra a la màquina des dels sacs. La pols lleugera és separat mitjançant aspiració d'aire i conduït a la càmera d'expansió per a la seva posterior descàrrega.

En el sedàs inferior se separen els subproductes menuts. Aquests sedassos són netejats mitjançant raspalls per a una millor eficiència en el seu treball. El gra ja netejo pansa pel canal principal d'aspiració.

El canal principal d'aspiració consisteix en una columna d'aire aspirat que passa através d'una malla inferior difusora. Aquí, les impureses més lleugeres són separades i portades a la càmera d'expansió per a la seva posterior descàrrega. El producte ja perfectament net per aire i sedassos pot passar a ser ensacat o als triarvejones.

El triarvejón separa les llavors curtes i trencades del producte que estem seleccionant. Mentre el gra ja net per aire i sedassos va através de la màquina, els grans curts són separats. Aquests es dipositen en els alvèols i són tirats a la canal interior per a la seva separació.

Totes les descàrregues poden ser recollides en sacs.