Petkus España, S.L. - Classificadors de cereals

Petkus K 531

Seleccionadora de llavors: per a la neteja i selecció de gra i llavors

Fotografia de Seleccionadora de llavors
La seleccionadora de llavors Petkus K 531 pot ser utilitzada per a la neteja i selecció de gra i llavors.

La tremuja d'entrada permet l'alimentació de gra a la màquina. La pols lleugera és separat mitjançant aspiració d'aire i conduït a la càmera d'expansió per a la seva posterior descàrrega.

En el sedàs inferior se separen els subproductes menuts. Aquests sedassos són netejats mitjançant raspalls per a una millor eficiència en el seu treball. El gra ja netejo pansa pel canal principal d'aspiració.

El canal principal d'aspiració consisteix en una columna d'aire aspirat que passa a través d'una malla inferior difusora. Aquí, les impureses més lleugeres són separades i portades a la càmera d'expansió per a la seva posterior descàrrega. El producte ja perfectament net per aire i sedassos pot passar a ser ensacat o als triarvejones.

Els dos triarvejones separen les llavors curtes i trencades del producte que estem seleccionant. Mentre el gra ja net per aire i sedassos va através de la màquina, els grans curts són separats. Aquests es dipositen en els alvèols i són tirats a la canal interior per a la seva separació.

Totes les descàrregues poden ser recollides en sacs.