Petkus España, S.L. - Assecadors de cereals

Petkus DU

Secadero de gra contínuo: amb una capacitat d'assecat 5 a les 90 t/h en blat

Fotografia de Secadero de gra contínuo
El secadero de Gra Petkus DU està fonamentat en el principi de flux continuo per a ús universal dels processos d'assecat de diferents tipus de gra i llavor de blat de moro, girasol i altres cereals amb una capacitat d'assecat que van des de les 5 a les 90 t/h en blat. El secadero de Gra Petkus està completament dissenyat de forma modular per assegurar una àmplia gamma de models i capacitats amb diferents possibilitats d'assemblatge dels seus principals components.

Els components principals del Secadero de Gra Petkus són la columna d'aire calent , la columna d'assecat i la columna d'extracció d'aire, tots fabricats en xapa d'acer galvanitzat.

EL producte humit omple la tremuja d'entrada en la part superior de la columna d'assecat. El producte flueix intermitentment en ziga-zaga a través de la columna d'assecat en cascades cap al mecanisme de descàrrega en la part inferior. En aquest procés l'aire calent flueix a través del producte cap a l'extractor d'aire. El corrent d'aire calent és creada per un cremador de gas o gasoil que escalfa l'aire exterior. La temperatura de l'aire calent està relacionada amb el contingut d'humitat del producte. Després del tractament amb aire calent, el producte passa a les caixes de refredat. L'aire fred flueix a través del producte. Aquest sistema de corrent d'aire que flueix a través del material assegura una eficiència màxima, uniformitat i el més efectiu mètode d'assecat.