Petkus España, S.L. - Assecadors de cereals

Petkus WS

Secadero contínuo: amb bescanviador de calor

Fotografia de Secadero contínuo
Els Secaderos Petkus modelo W amb bescanviador de calor són secaderos de columna i estan preparats per al mètode més eficient de treball. El gra serà efectivament protegit i assecat de forma més econòmica. Els secaderos Petkus troben la seva aplicació en la indústria d'alimentació, pinsos, grano-llavor i oleaginosa.

El model W disposa d'una tremuja de càrrega fabricada amb panells rectangulars cargolats entre ells i a la cel·la superior, equipat amb: registre d'inspecció, indicador de màxim, indicador de mínim, distribuïdor de producte, per a una distribució uniforme del mateix en el secadero.

Les cel·les de procés, cadascuna fabricada en panells rectangulars reforçats per puntales externs verticals i horitzontals, cargolats entre ells i a les cel·les adjacents, els panells anterior i posterior estan interconnectats per mitjà de canals de disseny cònic per proporcionar un intercanvi de calor/humitat entre el procés d'airejat i el producte emmagatzemat.

Les caixes superiors s'encarreguen del procés d'escalfament i estan equipades amb un set de deflectors per a la distribució uniforme del producte entrant en la totalitat del secadero, amb un set d'indicadors de nivell pel contínuo control del nivell de producte en el sacadero i enclavats amb el sistema de càrrega.

Les caixes intermèdies duen a terme el procés d'assecat per mitjà de temperatura pre-seleccionada de l'aire de procés.

A més estan equipades amb termòmetre i termòstat per a un control continuo del producte final, de la seva temperatura i contingut d'humitat i enclavats amb el sistema d'escalfament i de descàrrega.