Yaskawa Ibérica, S.L.U. - Robots per a càrrega i descàrrega i pick and place

Motoman Delta MPP 3

Robots industrials: per a tasques exigents de picking

Fotografia de Robots industrials
Amb el desenvolupament del robot Delta MPP 3, Yaskawa ha completat la seva gamma de robots industrials Motoman d'alt rendiment, amb el component necessari per a aplicacions de picking versàtils. Aquest robot combina la velocitat del dissenyo delta amb l'alta capacitat de càrrega, gran àrea de treball i seguretat dels processos, associat amb el nom Motoman a tot el món.

En aquest robot de quatre eixos amb sistema de cinemàtica paral·lela, el quart eix, anomenat eix de la nina, és significativament més forta que en els altres models. Això li permet moure càrregues de fins a 3 kg a una velocitat sense precedents: el robot pot aconseguir un màxim de 230 cicles per minut (el més ràpid de la seva categoria) amb un abast d'1.300 mm. Els transportadors poden treballar a una velocitat de fins a 120 m/min.

El rendiment dels robots MPP 3 es maximitza en relació amb els robots d'embalatge de final de línia. Com a membre de la família de productes Motoman, pot ser ideal en combinació amb altres productes de la gamma per formar solucions completes amb la tecnologia integrada a la perfecció. El resultat és una línia completa d'envasament d'un sol proveïdor: des de la recollida del producte fins a la preparació final dels palés per al seu transport.