FANUC Iberia, S.L.U. - Robots per a càrrega i descàrrega i pick and place

M-3iA

Robots de cinemàtica paral·lela d'alta velocitat: per a assemblatge i packaging amb 6 eixos

Fotografia de Robots de cinemàtica paral·lela d'alta velocitat
Fanuc llança el M-3iA, una nova versió del picker de cinemàtica paral·lela amb 6 kg de capacitat de càrrega. Està dissenyat per aportar solucions compactes de manipulació per a màquines o sistemes d'integració, a més la grandària compacta del M-3iA li permet establir-se amb seguretat en àrees d'espai reduït. Està disponible en 4 i 6 eixos, igual que el M-1iA, i té un àrea de treball cilíndrica de 0,5 metres d'alt, per 1.350 metres de diàmetres.

Totes les juntes dels motors es col·loquen lluny de la nina per evitar ser exposat a l'alta acceleració i, depenent de l'ús, a materials agressius. Tots els components acoblats estan totalment segellats amb IP67, la nina pot treballar en un ambient de pols o oli. El robot M-3iA de Fanuc també és ideal per al sector alimentari, té una acabat en epoxi blanc per a protecció contra ambients agressius i també permet que el braç sigui desinfectat amb fluids àcids i alcalins, a més, les seves especificacions es completen amb greix especial per a alimentació.

Fanuc Robotics ha aconseguit un desenvolupament únic, una nina de 3 eixos en un disseny de cinemàtica paral·lela, est li permet mantenir una posició precisa fins i tot durant cicles d'elevades velocitats. La nina de la versió de 4 eixos aconsegueix una velocitat de 4.000 graus per segon i 2.000 graus per segon per a la versió de 6 eixos, oferint una repetitibilidad de 0.1mm.

El model de 4 eixos, el M-3iA/6S, disposa d'una nina hueca per cablear mànegues a través del centre de l'arpa, reduint així les interferències, els trencaments de cablejats i els temps de parada, alhora que permet una rotació de peça molt ràpida. Les aplicacions que requereixin d'un posicionament més complex són adequades per a la versió de 6 eixos, M-3iA/6A, amb la seva habilitat per recollir components, assemblar-los en un angle determinat i fins i tot rotarlos, fent una rèplica efectiva de la maniobra d'un operador humà però a una velocitat molt més elevada, amb major repetitibilidad i per un període de temps indefinit.

El robot Fanuc M-3iA està gestionat pel controlador R-30iA, amb funcions integrades tals com: iRVision, robot link i collision protection. Tot el que necessita el robot per beneficiar-se de la iRVision és una càmera i un cable per connectar-la al controlador, hi ha un allotjament disponible en el cos del robot per posicionar la càmera sobre la nina del M-3iA.